Blog

TRIBOO LANCERER COOL NEVERENDING FURNITURE LKOLLEKTION - 3D-PRINTEDE PLANTEKASSER OG VASER LAVET AF GAMLE KØLESKABE

I isnende kulde præsenteres de 3D-printede plantekrukker og vaser fra NeverEnding Furniture-kollektionen for markedet. Råmaterialer, der i deres tidligere liv har fungeret som køleskabe, er blevet forvandlet til cirkulære urtepotter og vaser. Hvor er det sejt!

En familie af højprofilerede former i alle størrelser, der giver dit kontor, din skole, dit hotel eller din butik en bæredygtig identitet. Ved at genbruge råmaterialer, der er blevet kasseret som "affald", i en form, der giver praktisk udtryk for den cirkulære økonomi og fortæller historien om et samfund uden affald.

Ud over de eksisterende modeller Perfect Imperfection, Tulips og Magic Beans udvides sortimentet betydeligt med Rippled Pillar, Bouncing Boulder, Pebble, Ivy, Curvy Cocoon og Cool Egg. De cirkulære planter er fremstillet af 100 % genbrugsplast fra gamle køleskabe.

Efter endt levetid kan plantekasserne returneres til TRIBOO. De råmaterialer, der er blevet brugt, genbruges igen som råmaterialer. De granuleres, hvorefter robotten printer en ny urtepotte ud af dem. Det forhindrer spild af råmaterialer og reducerer CO2-udledningen betydeligt.

Værdien af råmaterialet betales tilbage til den person, der investerede i de bæredygtige planter, når de returneres. Per kilo potte får ejeren af råmaterialet 5 euro tilbage.

Fordi krukkerne er penge værd, bliver de ikke længere bare smidt væk, og ressourcerne går ikke længere til spilde.

Begynd at indrette anderledes i dag. Vær med til at forvandle de 11.000.000.000 kilo hurtige møbler, vi smider ud hvert år i Europa, til en uendelig ressource. Sammen vil vi gøre møbler til NeverEnding.