Blog

NEVERENDING IVY HIGH TABLE ER EN INVESTERING I VÆRDIFULDE 100% GENANVENDELIGE RÅMATERIALER

Med NeverEnding furniture's 3D-printede møbelfamilier investerer du i værdifulde ressourcer og forvandler værdiløst affald til værdifulde cirkulære kontormøbler. IVY-familien er designet af den udødelige vedbend (Hedera Helix). Ifølge græsk mytologi siges det, at vedbend giver mennesker guddommelige kræfter. Det betyder udødelighed, og det er præcis den magi, der ligger i dette møbel.

Når IVY når slutningen af sin levetid, kan råmaterialerne genbruges til at printe andre møbler. Alle materialer genbruges 100 %, så man undgår spild af råmaterialer. Værdien af råmaterialet betales tilbage til den person, der investerede i det bæredygtige møbel. Per kilo møbel får ejeren af råmaterialerne 5 euro tilbage.

IVY-familien består af borde i forskellige højder, plantekasser og lamper. Møblerne kan bygges af 5 forskellige råmaterialer, der udvindes af affaldsstrømme. 100%  

genanvendt polypropylen, PET, rPet carbon, hamp, papir og pap. Derudover er det endda muligt at få specialfremstillede møbler lavet af vores eget affald.      

Begynd at redesigne dit kontor i dag. Hjælp med at forvandle de 11.000.000.000 kilo hurtige møbler, vi smider ud hvert år i Europa, til en uendelig ressource med NeverEnding Furniture.