Blog

DET 3D-PRINTEDE, NEVERENDING TWISTED X-BORD GIVER VÆRDILØST AFFALD EN VÆRDIFULD ANVENDELSE PÅ KONTORET, I SKOLEN ELLER I VÆRKSTEDET

Med de 3D-printede møbelfamilier fra neverendingfurniture investerer du i 100 % genanvendelige råmaterialer og forvandler værdiløst affald til værdifulde cirkulære møbler. Twisted X-familien er designet ud fra en skæv idé. Den dynamiske form på dette højprofilerede cirkulære bord skaber energi i ethvert rum, hvor det placeres. Det stimulerer kreativiteten hos alle, der kigger på det, og er et pragteksemplar, når det gælder det cirkulære arbejdsmiljø.

Twisted X-familien består af borde, der er 55, 78 og 105 cm høje. Møblerne kan bygges af 5 forskellige råmaterialer udvundet af affaldsstrømme. 100% genanvendt polypropylen, PET, rPet carbon, hamp, papir og pap. Derudover er det endda muligt at få specialfremstillede møbler lavet af vores eget affald.    

Når Twisted X når slutningen af sin levetid, kan råmaterialerne genbruges til at printe andre møbler. Alle materialer genbruges 100 %, så man undgår spild af råmaterialer. Værdien af råmaterialet betales tilbage til den person, der investerede i det bæredygtige møbel. Per kilo møbel får ejeren af råmaterialerne 5 euro tilbage.

Begynd at redesigne dit kontor i dag. Hjælp med at forvandle de 11.000.000.000 kilo hurtige møbler, vi smider ud hvert år i Europa, til en uendelig ressource med NeverEnding Furniture.