Blog

SÅDAN FORVANDLER DU ET GAMMELT KØLESKAB TIL ET NEVERENDING COOL EGG

Ved første øjekast ville man ikke sige, at Cool Egg fra NeverEnding Furniture-kollektionen holdt vores mad kølig og holdbar i sit tidligere liv. Plasten, der er brugt på indersiden af køleskabet, er fødevaregodkendt, 100 % genanvendelig og langtidsholdbar. Det er meget værdifuldt at bruge som genanvendt råmateriale i produktionen af cirkulære 3D-printede plantekasser og vaser. Hvor er det sejt!

"AFFALD" GENBRUGES SOM RÅMATERIALE

Cool Egg er en højprofileret 3D-printet form, der kan laves i alle størrelser. Det giver dit kontor, din skole, dit hotel eller din butik en bæredygtig identitet ved at vise, at råmaterialer kan genbruges igen og igen i en anden form. Ved at genbruge råmaterialer, der er blevet kasseret som "affald", bidrager du også til den cirkulære økonomi og giver et praktisk udtryk for det affaldsfrie samfund.

FOREBYGGE SPILD AF RÅMATERIALER OG REDUCERE CO2-UDLEDNING

Efter endt levetid kan plantekasser og vaser returneres til TRIBOO. De råmaterialer, der er blevet brugt, bliver genbrugt som råmaterialer. De bliver granuleret, hvorefter robotten printer en krukke, bordfod eller lampe ud af dem. Det forhindrer spild af råmaterialer og reducerer CO2-udledningen betydeligt.

VED RETURNERING 5 EURO PR. KILO MØBLER

Ved returnering betales værdien af råmaterialet tilbage til den person, der investerede i de bæredygtige krukker og vaser. Per kilo potte får ejeren af råmaterialerne 5 euro tilbage. Fordi krukkerne er penge værd, bliver de ikke længere bare smidt væk, og råmaterialerne går ikke længere tabt.

Fra i dag kan I sammen starte TRIBOO og redesigne jeres kontor, skole, hotel eller butik. Vær med til at forvandle de 11.000.000.000 kilo hurtige møbler, vi smider ud hvert år i Europa, til en uendelig kilde af råmaterialer. Sammen vil vi gøre møbler uendelige.