Blog

ANERKENDELSE FOR BESLUTSOMHED

HVEM VINDER CSU SMART SOLUTION AWARD 2024?

De bedste bæredygtige innovationer eller tjenester i arbejdsmiljøet: Det er, hvad Smart WorkPlace og dets partner CSU er på udkig efter.

Disse nyheder vil blive belønnet med CSU Smart Solution of the Year Award, som vil blive overrakt under WorkPlace Xperience Gold Party på Van Nelle Factory.

Arrangementet, der fokuserer på emner som sundt og lykkeligt arbejde, vil blive afholdt den 16. og 17. april 2024. Hvert år opdages der nye innovationer og koncepter, som i høj grad bidrager til brugernes vitalitet og produktivitet. Med CSU Smart Solution of the Year ønsker SWP og CSU at fremhæve disse innovationer.

Anerkendelse for beslutsomhed

I 2023 gik den eftertragtede pris til Marc van der Heijden fra TRIBOO for innovationen #GreenGridz, et sundt og cirkulært møbelkonstruktionspanel. "For os er denne pris en anerkendelse af vores vision, udholdenhed og beslutsomhed med hensyn til at forvandle værdiløst affald til værdifulde cirkulære kontormøbler. Vi har en positiv indvirkning på vores verden med #GreenGridz ved at bruge 60-90 % mindre materiale, udlede 60 % færre skadelige drivhusgasser og ikke producere affald i slutningen af livscyklussen. Pladerne makuleres og upcycles gennem en pyrolyseproces til aktivt kul, som bruges i vand- og luftfiltre."

Mere opmærksomhed

Ifølge Van der Heijden skadede det ikke hans organisation at vinde prisen: "Vi fik en masse opmærksomhed og fik nye kunder." Samtidig mener han, at udfordringen med cirkularitet fortjener mere opmærksomhed: "Hvert år smider vi 11 milliarder kilo møbler ud i Europa, hvoraf 90 % bliver brændt. Hvis alle indretter deres kontorer med mindre materiale, mindre CO2 og mindre affald, vil vi hurtigt forvandle møbler, der smides ud, til en uendelig kilde af råmaterialer."

https://www.smartwp.nl/nieuws/20231024-wie-wint-de-csu-smart-solution-award-2024?utm_source=Nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=Nieuwsbrief+SWP+25+oktober+2023&utm_content=Lees+meer+Wie+wint+de+CSU+Smart+Solution+Award+2024%3F&utm_forward=286404&utm_check=92f2bb6f