Vores mission

hvorfor vælge cirkulære møbler?

Hvad er #greengridz?

#GREENGRIDZ er møbelpanelet lavet af affald fra naturlige cellulosefibre. Med GREENGRIDZ kan du fremstille cirkulære ansvarlige møbler.

Ingen giftige stoffer og reduceret CO2 aftryk - velegnet til mennesker, der ønsker at reducere deres CO2-udledningen. Panelet er fuldt genanvendeligt til fremstilling af andre cirkulære produkter. Råmaterialerne til skriveborde er råmaterialerne fra skabe, og de er måske råmaterialerne fra et tidligere køkken - gang på gang bruges materialerne igen. Vores mission er klar og uden kompromis: alle vores møbler skal være cirkulære, produceres ansvarligt og bidrage til et sundt indeklima.

hvorfor er dette nødvendigt?

I løbet af de sidste årtier har vi mennesker produceret alle vores møbler af traditionelle panelmaterialer. Let at behandle og billigt. Du kan se det i vægge, tekøkkener, bænke, konferenceborde, desktops og meget mere. Problemet er, at alle disse produkter ikke er cirkulære. Hvis vi ikke længere vil bruge dem, koster de penge og udgør et stort affaldsproblem. Derudover har brugen af formaldehyd også vist sig at kunne have sundhedsskadelige effekter, et stof man igennem flere år har brugt som bindeled til fremstilling af traditionelle pladematerialer.

"Formaldehyd forårsager kræft i næsen og luftrøret og muligvis leukæmi’ – RIVM


Brugen af ​​formaldehyd er et eksempel på hvordan vi konkurrer om jo billigere jo bedre - og glemmer at tænke på skadesvirkninger som sundhedsskadlige stoffer, og andre problematikker, som at passe på vores klode og natur.

#GREENGRIDZ's genanvendelige PANEL ER ALTERNATIVET


#GREENGRIDZ er erstatningen for usunde og uansvarlige panelmaterialer. Dette innovative materiale er opfundet i Holland. Panelet er sammensat af forskellige typer affald. Kilden er cellulosefibre fra gammelt tøj, halm, pap, hamp og træaffald. Vi har gjort det muligt, at disse råmaterialer kan binde sig under påvirkning af temperatur og tryk og dermed danne stærke plader.

Vi presser pladerne ind i et meget stærkt og let møbelpanel, der er alsidig i brug. Vi laver bordplader, skabe, køkkener, senge og meget mere. Panelet er cirkulært og 100% genanvendeligt. Når råvaren returneres, modtager kunden råvareværdien af ​​materialet, og det presses derefter til en ny plade. For eksempel kan 50 bordplader omdannes til et køkken og eller omvendt. 

FORDELE MED #GREENGRIDZ AFFALDSPANELER


#GREENGRIDZ passer ind i et sundt og ansvarligt miljø. Det er CARB2-certificeret og kræver langt færre råmaterialer. CO2-aftrykket under produktionen er 60% lavere end med traditionelle pladematerialer. Det er fuldt biologisk nedbrydeligt og let, hvilket betyder mindre brændstofforbrug (og CO2) under transport.

I praksis tilbyder #GREENGRIDZ også bedre kvalitet end for eksempel spånplader (se figur nedenfor).

MATERIALE ELLER PRODUKT?

#GREENGRIDZ er et materiale som leveres af TRIBOO. Jo flere producenter som arbejder med et cirkulært og sundt produkt som "GREENGRIDZ, jo større indvirkning kan vi gøre. TRIBOO leverer også færdig producerede produkter. #GREENGRIDZ er din mulighed for at skabe dit eget sunde og CO2 reducerede produkt. Som eksempelvis et skrivebord, bord, skab eller andet brugerdefineret møbel.


Brug din indflydelse og start med at købe #GREENGRIDZ som materiale eller produkt i dag. Hjælp os med at reducere CO2-aftrykket fra møbelindustrien. Hjælp os med at få sunde møbler ind på kontoret, så vi kan realisere den cirkulære økonomi og en sund, ansvarlig og cirkulær måde at producere på.

forslag

Paneler

Du vil selv lave produkter som
GREENGRIDZ

mere info

Møbler

Du vil købe møbler lavet af
GREENGRIDZ

mere info

Projekter

Du ønsker at udvikle et unikt produkt af GREENGRIDZ.

mere info