#Greengridz

Sunde og cirkulære møbelpaneler
Vores mission

hvad er #greengridz?


#GREENGRIDZ er et sundt og cirkulært møbelpanel. Strukturen i den lette konstruktion består af et patenteret GRID-system. Panelet er sammensat af forskellige upcyclede affaldsrester fra naturlige cellulosefibre.

Panelet yder et vigtigt bidrag til et sundt arbejdsmiljø uden flygtige organiske forbindelser som FORMALDEHYDE. CARB 2-certificeringen er bevis for, at du har at gøre med et produkt, der opfylder de højeste krav og dermed er sikkert at anvende.

Derudover er der behov for færre råmaterialer, det er biologisk nedbrydeligt, og CO2-aftrykket er betydligt lavere end traditionelle pladematerialer. På grund af den lette konstruktion bruger vi også mindre brændstof til transport, hvilket også er med til at reducerer det samlede CO2-aftryk.

#GREENGRIDZ bruges til forskellige cirkulære møbler såsom bordplader, skabe, skydedøre, akustiske paneler, vægsystemer, skiltning, tykke gulve, messestande, butiksindretning og indretning i hjemmet og på arbejdspladsen.

Værdiløst affald bliver til en værdifuld ressource hos #GREENGRIDZ. Møbler fremstillet af GRID-systemet kan 100% genanvendes. Når du er færdig med et produkt fra #GREENGRIDZ kan du afleverer det igen, og få udbetalt ressourceværdien. Vi fremstiller derefter paneler af råmaterialet igen, hvorfra andre cirkulære produkter kan fremstilles på ny.

Dine Fordele

Bestil i dag levering indenfor 14 dage
Bestil i dag, leveret i morgen. En service, som vi bruger hver dag, når vi bestiller produkter via internettet. Enkelt og let! I møbelindustrien er det lidt anderledes, det er helt normalt at vente 6 til 10 uger. Det skal ændres, og #GREENGRIDZ tager sig af det. Takket være LEAN-produktionsproces er vi i stand til at levere tilpassede møbelpaneler på rekordtid.

Du kan vælge mellem mange forskellige finish
#GREENGRIDZ kommer i over 125 forskellige finish. I alle mulige farver og strukture. De sunde brugerdefinerede møbelpaneler kan tilpasses fuldstændigt. Uanset hvilken smag du har, har vi det. 

Tilpasning er standard med #GREENGRIDZ
Alle løsninger tilpasses i forhold til, hvad du har brug for. #GREENGRIDZ-panelet ankommer til dit projekt og kan monteres med det samme.  

Start allerede i dag

Møbelpaneler

Du vil selv lave produkter med GREENGRIDZ

mere info

Møbler

Du vil købe møbler lavet af GREENGRIDZ

mere info

Projekter

Du vil udvikle et unikt GREENGRIDZ-produkt.

mere info

Specifikationer

#GREENGRIDZ er et ultra-let plademateriale, der består af et 4 mm tykt HDF-gitter. Den er bundet sammen af miljøvenlige PVAc D3-klæbemidler, hvilket skaber et særligt stærkt arkmateriale, der fås i forskellige tykkelser.

Download Produktark

Vores mission

Vi vil være med til at erstatte fremtidens møbler med sunde, cirkulære møbler som kan genanvendes 100%.

Med #GREENGRIDZ omdanner vi værdiløst restaffald til værdifulde, sunde og cirkulære møbler i en industriel skala. Møblerne er sunde for mennesker og miljø - og fuldstændig genanvendelige.

Mere info