RIBW-nl

Pionerer med cirkulært design inden for sundhedsvæsenet.

Læs videre
cirkulære projekter

RIBW-HISTORIEN

Inden for RIBW i Holland er et sundhedspersonale med 500 medarbejder. Ofte er specialister fra andre organisationer også involveret.

RIBW tror på styrken hos alt deres sundhedspersonale, og har derfor valgt i samarbejde med Triboo at skabe et innovativt arbejdskontor. De ved nøjagtigt hvad der er behov for og er drevet til at yde optimal støtte til sårbare patienter. Det er den centrale idé bag dette innovative koncept.

INNOvativt cirkulært koncept

RIBW Brabant Holland har valgt at udvikle et cirkulært koncept sammen med TRIBOO. Takket være TRIBOOs cirkulære forsyningskæde blev alle møbler i afdelingens kontor lavet af affald, som kan tages tilbage i slutningen af ​​dets levetid.

Der er stole fra gamle køleskabe, borde presset fra ovenlys og lamper lavet af gamle cd'er (1050 kilo). Alle permanente møbler, såsom køkkenet og sæderne, er lavet af plader fra gammel juice og mælkekartoner (1500 kg). I alt er mere end 2.500 kilo blevet upcycled i et højt profileret anlæg.

I dette cirkulære koncept kan råmaterialer genanvendes for evigt, så intet nogensinde smides ud igen. RIBW bruger TRIBOO-værdiansættelsesmodellen, som returnerer råvareværdien ved afslutningen af ​​dens brugstid. Takket være dette koncept genvinder RIBW værdien i slutningen af ​​sin levetid, og layoutet kan ændres fleksibelt efter behov.

hvad giver det?

1650kg upcycled affald

100% genbrug af råmatrialer

Sundt arbejdsmiljø

kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.