Det kongelige biblotek

På det kongelig biblotek i Holland finder du vej med cirkulær skiltning

Læs videre
cirkulære projekter

Det kongelige biblotek finder vej med cirkulær skiltning

Det kongelige biblotek i Holland har en smuk bygning, men du kan gå tabt på grund af de forskellige etager og udbygningsdele. Løsningen? Godt gennemtænkt skiltning. Og fordi cirkularitet er højt på dagsordenen på det kongelige biblotek, er dette unikke koncept lavet af affald. Der træffes et bevidst valg for bæredygtige alternativer, der er lavet af affald og er 100% genanvendelige i slutningen af ​​brugscyklussen.

Cirkulær skiltning af affald

Der blev også taget et bevidst valg om et bæredygtigt alternativ til skiltningen. Mere end 250 skilte blev specielt designet til denne specielle bygning og fremstillet af celluloseaffald fra drikkevareemballage. Dette materiale er sundt, fordi det ikke indeholder toksiner eller formaldehyd.

Derudover er det fuldt biobaseret, og det højt profilerede design viser altid råvarematerialet, så alle får historien om disse specielle produkter.

Smart designet wayfinding

Skiltningen guider besøgende og medarbejdere gennem de fire byggesektioner. Hver del har fået sin egen farve, så det altid er klart, hvor du er. I kombination med et interaktivt kort på internettet, begge designet i samarbejde med BVLP, kan alle hurtigt finde vej. Dette sparer meget tid og frustration.

Dette projekt viser, at cirkularitet ikke er kompliceret. Alle nødvendige produkter i vores bygninger kan fremstilles af affald. Så længe du tør se anderledes på tingene.

hvad giver det?

Design og produktion

Lavet af affald

Genanvendelig ved slutningen af ​​brugscyklussen

kom straks i gang!

Bliv en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører!
Ved tilmelding, modtager du 5 trin til at komme i gang med din cirkulære forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.