CSU-nl

Et cirkulært innovations projekt af gamle støvsugere.

Læs videre
cirkulære projekter

FØRSTE CIRKULÆRE INNOVATIONSprojekt I holland LAvET af GAMLE støvsugere

Et innovationsprojekt blev til et kreativt hotspot møbleret med cirkulære møbler lavet af affald fra organisationen CSU. Dette gør CSU til det første rengøringsfirma i verden, der udvikler nye produkter fra restmateriale. Alle møbler er upcycled fra affald og 100% cirkulære.

Fra gammel rengøringsartikel til cirkulært bord

Hvordan hjælper et cirkulært design med at forbedre din organisations innovative kapacitet? Dette spørgsmål var starten på, at CSU og TRIBOO i fællesskab udviklede det cirkulære InnovationsLAB.

De cirkulære produkter er lavet af affald (råmaterialer), hvoraf kronen på værket er sofabordet er lavet af ødelagte CSU-støvsugere. Medarbejdere indsamlede råmaterialerne, hvorefter TRIBOO upcycled dem til højt profilerede produkter.

Ud over støvsugerbordet sikrer Agile stående borde, at kedelige møder hører fortiden til, og at samarbejde ubevidst lettes. Resource Tracker fortæller besøgende møblernes specielle historie, når vi ikke selv er der.

hvad giver det?

375 kg upcycled affald

Boost til CSU's innovative styrke

100% genanvendlig

kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.