PostNL

Et cirkulært kontor, der afspejler mentaliteten hos en innovativ gruppe mennesker.

Læs videre
cirkulære projekter

MyParcel & PostNL er de første i Europa, der arbejder i et cirkulært kontor

MyParcel, en del af PostNL, de er de første i Europa, der arbejder i et cirkulært kontor. I en cirkulær udfordring sammen med TRIBOO blev 1.700 kilo gamle postpakker opcycled til et højt profileret, cirkulært kontor med 80 arbejdspladser.

Cirkulær pioner, der turder ændre sig

Væksten i MyParcel og fusionen med PostNL krævede et højt profileret miljø, der gør sin egen identitet og kultur retfærdig. Hvor traditionelle virksomheder designer deres kontorer efter den slagne vej, har MyParcel valgt TRIBOO.

MyParcel og PostNL indsamlede 1700 kg gamle pakker fra deres egne affaldsstrømme. TRIBOO opcycled fibrene og forvandlede dem til skriveborde, borde og skabe. Iøjnefaldende er det personlige MyParcel-skrivebord. Dette skrivebord er lavet udelukkende af de gamle postpakker, som kan ses i designet.

Denne idé kommer fra folkene på MyParcel selv. De ser pakken som kernen i organisationen. Nu bliver de mindet om dette hver dag, og der er en forbindelse mellem arbejdspladsen og det cirkulære interiør.


Det unikke kontor indeholder ingen giftige stoffer. Det er et sundt miljø at arbejde i. I stedet består møbelprodukterne af gode materialer, der let kan genbruges. Når den aftalte levetid er nået, kan produktfibrene, der engang var affald, få endnu et nyt liv.

Ved hjælp af de innovative teknikker fra vores cirkulære HUB'er får hver fiber en plads i en ny form. Vi gør dette uden at tilføje nye råvarer

hvad giver det?

85 cirkulære arbejdspladser

50% reduktion af leveringstid

Kontor af gamle postpakker

kom straks i gang!

Bliv en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører!
Ved tilmelding, modtager du 5 trin til at komme i gang med din cirkulære forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.