CBRE-nl

Cirkulære møde- og frokostmøbler af affald til den mest bæredygtige bank i Holland.

Læs videre
cirkulære projekter

Triodos og CBRE's banebrydende cirkulære indkøb

CBRE, Triodos Vastgoedfonds og Cairn er de første pionerer fra ejendomsverdenen med objekter som cirkulære mødelokaler. Lejere af lokalerne kan mødes i et unikt, højt profileret miljø, der er lavet af 700 kilo celluloseaffaldsfibre.

Fordi CBRE og Triodos anskaffer cirkulære produkter, hentes alle råvarer i slutningen af ​​deres brugstid og behandles igen. Triboo tager ansvar for dette med sin cirkulære forsyningskæde.

CBRE arbejder med 75.000 mennesker over hele verden om ejendomsspørgsmål, gældende nuværende og fremtidige boliger. En fremtid, hvor fast ejendom vil have større indflydelse på folks trivsel og produktivitet, fordi et miljø har mere indflydelse, end du tror.

Derfor administrerer CBRE også fast ejendom for Triodos. Triodos arbejder hovedsageligt med virksomheder, der stræber efter et sundt miljø og sund natur. Virksomheder, der igangsætter overgangen til mere social og bæredygtig virksomhed. Folk, der forstår, at virksomheder ikke kun er der for at tjene penge.

Sammen med kapitalforvalter Cairn har vi gjort disse ambitioner håndgribelige i et sundt, cirkulært miljø

SUNDT ARBEJDSMILJØ

Et arbejdsmiljø, der fokuserer på mennesker, gør en enorm forskel, når det kommer til medarbejdernes sundhed og effektivitet. Derfor er CBRE forpligtet til at gøre sunde kontorer til en mulighed for alle. Ved at dele viden, men også ved løbende at tiltrække nye, innovative partnere.

Partnere som TRIBOO, der anvender nye teknikker og materialer med deres cirkulære forsyningskæde, så vi kan opnå den maksimale værdi fra råvarer uden yderligere at skade naturen. På denne måde tager kunder og leverandører sammen ansvar. Det er essensen af ​​cirkulært indkøb.

CIRKULÆR PIONER, DER FORTSÆTTER MED AT SØGE

Addy van Zoelen, Senior Technical Manager Property Management hos CBRE, er konstant på udkig efter nye materialer til et sundt miljø for sine kunder. Materialer, der ikke indeholder toksiner, ikke gør mennesker syge under arbejdet og bruges på en sådan måde, at de har et evigt liv.

Som cirkulær pioner kan han således bidrage til miljøet. Ikke kun fordi CBRE ønsker at tage ansvar for dette, men også fordi Addy er forpligtet til at efterlade en smuk verden for sine børn.

Pionerer som Addie muliggør forandring ved at tage første skridt i en anden retning. Ved at kigge længere, hvor andre stopper. 'Hvis du er tilfreds med det, der allerede er der, kan du hjælpe kunderne, det er perfekt. Men det er ikke nok for mig. '

'Du skal altid tænke og lede efter måder at genbruge råvarer på'

”Du skal altid tænke og lede efter måder at genbruge råmaterialer på en mere økonomisk måde. På denne måde kan du skabe den højest mulige værdi for mennesker og virksomheder uden at belaste naturen. Derfor er jeg med til at bryde banen for cirkulær økonomi. '

STØTTER GODE VIRKSOMHEDER

Addy er nøjagtigt på det rette sted. CBRE er en arbejdsgiver, der giver meget plads til at finde de bedste løsninger. Kombiner det med et fantastisk samarbejde med bæredygtige kunder som Triodos og kapitalforvalter Cairn, på denne måde kan specielle ændringer muliggøres.

'Jeg havde ingen problemer med at få alle begejstrede for TRIBOO som partner. TRIBOO er en fest, der har sin egen vision om cirkulære materialer og ikke taler om det, men bare gør det. Det passer perfekt med de bæredygtige ambitioner fra CBRE, TRIODOS og Cairn.

Takket være dette partnerskab gør vi Triodos 'ejendom mere bæredygtig, vi reducerer CO2-aftrykket og løser affaldsproblemet. TRIBOO har møblerede mødelokaler med møbler lavet af celluloseaffaldsfibre. Og det er kun begyndelsen. '

hvad giver det?

700 kg upcycled affald

Egen identitet i produktet

100% genbrug

kom straks i gang!

Bliv en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører!
Ved tilmelding, modtager du 5 trin til at komme i gang med din cirkulære forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.