Blog

VÆRDILØST AFFALD 3D-PRINTET TIL VÆRDIFULDT CIRKULÆRT KONTORDESIGN

En af de største trusler mod vores sundhed og livsmiljø er plastikforurening, ikke kun i vores floder og oceaner, men overalt på jorden. Faktisk er der allerede et flydende kontinent af plastik. Denne enorme mængde plastik bliver i stigende grad nedbrudt til nanopartikler. Som til sidst ender i vores fødekæde.

Dette problem kan ikke løses fra den ene dag til den anden, men der arbejdes ihærdigt på en banebrydende innovativ løsning. 3D-printning af cirkulære møbler med 100% genbrugsmaterialer fra affaldsrester.

PET, PP, PET-carbon, hamp og papir er de grundlæggende råmaterialer til 3D-print af bordfødder, plantekasser og lamper. Formerne kan printes i forskellige størrelser. I løbet af møblernes levetid er de det højprofilerede indbegrebet af cirkularitet på kontoret, skolen, butikken eller hotellet.

Og når møblerne er udtjente, kan råmaterialerne genbruges til at printe andre møbler. Alle materialer genbruges 100 %, så man undgår spild af råmaterialer. Værdien af råmaterialet betales tilbage til den person, der investerede i disse bæredygtige cirkulære kontormøbler. Per kilo møbel får ejeren af råmaterialerne 5 euro tilbage.

Begynd at arbejde med TRIBOO i dag for at redesigne dit kontor og bidrage til at reducere CO2-udledningen. Hjælp med at forvandle de 11.000.000.000 kilo hurtige møbler, vi smider ud hvert år i Europa, til en uendelig kilde af råmaterialer.