Blog

VELKOMMEN RØDDER TIL DIT KONTOR - DEN CIRKULÆRE SAMLING AF 3D-PRINTEDE BORDE

Hvert år smides der 11.000.000.000 kilo møbler ud i Europa, hvoraf 90% brændes eller ender på lossepladser. Kun 10% bliver genanvendt. Med ROOTS-kollektionen af 3D-printede runde borde kan du gøre en forskel i din virksomhed og vise, at tingene kan være anderledes.

ROOTS er en højprofileret serie af runde borde fremstillet af 100 % genbrugsplast og naturfibre. Det biofile design er baseret på Yggdrasil, verdenstræet med rødder i den nordiske kosmogoni. Den 3D-printede bordkollektion omfatter sideborde, konferenceborde og ståborde. Avanceret 3D-printteknologi gør det muligt at fremstille bordene af 5 typer affald. De anvendte ingredienser er genanvendt polypropylen, PET, rPet carbon, hamp, papir og pap.

Når møblerne er udtjente, kan de returneres til TRIBOO. De råmaterialer, der er brugt i møblerne, bliver genbrugt til at lave andre møbler. De bliver granuleret, og så printer robotten møbler eller bruger materialet til at presse bordplader. På den måde bliver alle materialer genbrugt 100 %, og man undgår spild af råmaterialer og reducerer CO2-udledningen betydeligt. Intet affald!

Værdien af råmaterialet betales tilbage til den person, der investerede i det bæredygtige møbel, når det returneres. For hvert kilo møbel får ejeren af råmaterialet 5 euro tilbage. Derudover forsvinder de omkostninger, der normalt betales for at behandle affaldet. Det går begge veje. Fordi møblerne er penge værd, bliver de ikke længere bare smidt væk, og råmaterialerne går ikke længere tabt, når de bliver til nye møbler.

Begynd at redesigne dit kontor i dag. Invester i ROOTS, og vær med til at forvandle de 11.000.000.000 kilo hurtige møbler, vi smider ud hvert år i Europa, til en uendelig kilde af råmaterialer. Sammen gør vi møbler uendelige.