Blog

TRIBOO VOKSER – INTRODUCERER MARTIJN MEIJER

Fordi flere og flere mennesker og organisationer skifter til cirkulære produkter fremstillet af affald, vokser TRIBOO.

Fordi flere og flere mennesker og organisationer skifter til cirkulære produkter fremstillet af affald, vokser TRIBOO. For at lette denne vækst udvider TRIBOO sin organisation med en talentfuld bæredygtig doer med en passion for cirkularitet, Martijn Meijer. Med mere end 20 års erfaring med indretning af kontorer styrkes teamet med en professionel, der ikke elsker andet end at støtte og rådgive folk i organisationer med cirkulære bolig- og indretningsproblemer. Martijn går altid efter win-win og er et kreativt bindeled.

SOM BARN VAR HAN INITIATIVRIG OG NYSGERRIG

Altid travlt, opdage verden og lære folk at kende. I løbet af sin gymnasieperiode i Deventer var han ud over sine skoleaktiviteter altid travlt med forskellige deltidsjob. På golfbanen leverer pizzaer og stod endda 1 gang om ugen bag på en skraldebil.  Det tjente godt, og han var dejlig udenfor. Han kunne ikke have forestillet sig, at han ville arbejde med affald igen mere end 34 år senere.

3 ÅRS KIG I KØKKENET I EJENDOMSVERDENEN

Efter gymnasiet rejste han til Amsterdam for at følge et kursus i fast ejendom og fast ejendom. Under sine studier var han i stand til at arbejde på et ejendomsmæglerfirma i Amsterdam, hvor han fik lov til at se i køkkenet i ejendomsverdenen i mere end 3 år. Det var en lærerig og fascinerende periode, hvor han også for første gang kom i kontakt med udformningen af fast ejendom og den værdi, som et godt interiør tilfører bygningen og dens brugere.

MIN KÆRLIGHED TIL ARKITEKTUR OG DESIGN

Med hans kærlighed til arkitektur og design og hans nysgerrighed på mennesker var det næste skridt i hans karriere logisk. Han fik mulighed for at arbejde på Gispen. I mere end 20 år har han arbejdet i forskellige stillinger på dette kontor og projektdesigner.  Under de mange smukke opgaver, han har kunnet udføre, forstod han hurtigt, at et godt design af en bygning må være en oversættelse af identiteten på de mennesker, der arbejder eller opholder sig der.

JEG BLEV INSPIRERET AF ELLEN MACARTHUR OG ENDTE PÅ TRIBOO

Efter at have mødt Ellen MacArthur* i 2017 under Grøn Dyst er han blevet endnu mere bevidst om behovet for at håndtere vores planet anderledes.

Han var så inspireret af cirkularitet, at dette også blev hans personlige mission. Bæredygtigt design &projektdesign og skabelsen af cirkulære samarbejder og forretningsmodeller blev hans nye gren af sporten. Og så for to år siden, under en søgen efter det bedste inden for cirkulær innovation, kom han i kontakt med Marc van der Heijden fra Triboo. Han blev straks antændt af sit drive, sin energi og passion for cirkularitet. Hvis han nogensinde lavede et karriereskift igen....

Og derfor er han stolt og glad for at forbinde sin erfaring og viden med TRIBOO's mission.  Fra nu af vil Martijn bidrage til TRIBOO's succes og bidrage til endnu mere positiv indvirkning på samfundet.