Nyheder fra klimakampen

Triboo rykker ind på den skandinaviske klimascene

Author: 
LinkedIn

Så blev det den store dag. Den 30. november 2020 åbnede TRIBOO officielt Circular Office Innovation Center i København.

TRIBOO blev grundlagt for 5 år siden i Holland af Marc van der Heijden og Martijn Vinke med det ambitiøse mål at omdanne værdiløst affald til værdifuldt cirkulært kontordesign. Efter at have introduceret sunde og cirkulære produkter fremstillet af affald med succes på det hollandske marked, er TRIBOO klar til at vokse og introducere produkterne på det skandinaviske marked.


Den nordiske enhed, TRIBOO NORDIC, blev grundlagt sammen med to danske iværksættere Jesper Melballe og Thomas Nielsen for at realisere den ambitiøse vision om at bringe sunde og cirkulære produkter til hele Skandinavien.


Fælles vision omkring bæredygtighed


På det første møde for et år siden mellem Marc og Martijn og Thomas og Jesper var det straks klart, at de delte visionen om TRIBOO. Der skal gøres noget for at sikre, at vi ændrer konsekvenserne af den uansvarlige lineære økonomi og billige tanker om at tjene penge. At tage ansvar som en kæde og ikke belaste andre mennesker med omkostningerne og de skadelige virkninger af giftige stoffer, som vi nu gemmer i produkter. Bevidst fravælge spild og værdsætter råvarer fra begyndelse til affald.

Hos TRIBOO kæmper vi får at lave værdiløst affald om til værdifuldt cirkulært kontordesign.

Efterspørgslen efter sunde og cirkulære løsninger har længe været stor i Skandinavien. Jesper og Thomas er klar til at tage kampen op mod ressourcespild.

Med lanceringen ruller Triboo for alvor fokus ud på Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. TRIBOOs mærker og cirkulære produkter er 100% i tråd med den bæredygtige tankegang i Skandinavien, bæredygtighed er dybt inde i fibrene i vores kultur.

TRIBOO NORDIC vil markedsføre de mærker og cirkulære produkter, hvor man allerede opnår højt profilerede succeser i Holland.

1: #GREENGRIDZ:

Møbelkonstruktionspanelet med en sund mission, hvor der afhængigt af panelets tykkelse er behov for 60% til 90% mindre materiale og har et 60% lavere CO2-fodaftryk  end solide møbelpaneler

2: EverUse akustisk isolering fremstillet af celluloseaffald.

3: NOTRASH affaldsspande fremstillet af PP-affald.

4: 3D-trykte blomsterpotter lavet af gamle køleskabe.

5: NeverEnding Kichten, det første cirkulære køkken i verden, for at nævne nogle få.

Vores kerneaktiviteter består i møblering/indretning af kontorer, levering af cirkulære produkter og udvikling af kundespecifikke produkter fremstillet af affald. Derudover leverer vi alle tjenester, der er egnede til god vedligeholdelse, møbeladministration og logistik.

Hos TRIBOO, sikrer vi at råmaterialer aldrig går tabt igen. Vi tager ansvar ved at sætte revolutionære innovationer i gang for at få maksimal effekt.

Vi kan leverer alt, hvad der er nødvendigt for at indrette et kontor i et sundt og cirkulært arbejdsmiljø. Vi arbejder konstant på at gøre den cirkulære økonomi og det affaldsfrie samfund synlig for alle.kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler