Blog

TRE PROBLEMER LØST ELEGANT MED MODULÆRE SKRIVEBORDSSKILLEVÆGGE MED CORONA VIRUS MODUL

Smarte, hurtige forbindelser, som du glider sammen, og du er færdig, om få minutter er systemet i gang.

Trin for trin vil økonomien langsomt begynde at bevæge sig igen. Aktiviteten vil stige igen på kontorerne. Konsekvenserne af corona-virussen vil dog indtil videre være synlige i vores miljø. Der vil være behov for justeringer på arbejdspladserne, så vi kan komme sikkert og tilfreds tilbage på arbejde.

Mange løsninger, der nu pludselig tilbydes overalt, er billige plexiglasskærme, hvor æstetikken stadig har meget at forbedre. Derudover foregik der før denne krise en række andre udviklinger på nederlandske kontorer, som krævede ændringer. Åbne kontorer, der ikke ser ud til at fungere, som de havde forestillet sig, og støjforureningen som en af de hyppigst hørte klager.

BYG HURTIGT OG NEMT EN SKRIVEBORDSPARTITION MED LETTE MODULER

Det møbel, der elegant løser disse tre problemer, er den modulære akustiske skillevæg fra TRIBOO. På en hurtig og nem måde kan du bygge den opsætning, der ønskes med letvægtsmoduler. Smarte forbindelser, som du glider sammen, og du er færdig, om få minutter er systemet i gang. Ingen lim, skruer eller søm, så du fleksibelt kan ændre formen på møblerne, hvis arbejdsmetoden eller besættelsen af kontoret ændres.

MODULÆRE SKILLEVÆGGE TIL SUNDE OG CIRKULÆRE ARBEJDSPLADSER

De modulære skillevægge kan bygges med forskellige letvægtsmoduler. Dette giver mulighed for fleksibel konstruktion og opsætninger kan laves i forskellige former. De mest almindelige former er C, H, L og T. Væggene fås i forskellige standardstørrelser og passer til de fleste skriveborde.

SKAB NEMT MERE PRIVATLIV, OG ØG PRODUKTIVITETEN

Ved at placere de modulære skillevægge skabes et rum i et rum. Dette skaber mere privatliv for brugeren, så arbejdet kan koncentreres mere uden konstant at blive distraheret. Dynamikken i storrumskontorer er så koncentrationsforstyrrende, at en medarbejder er cirka dobbelt så lang tid om at udføre en opgave. Dette fører til et produktivitetstab på gennemsnitligt 86 minutter om dagen. Disse omregnes til 24 arbejdsdage pr. medarbejder pr. år. Derudover laver en medarbejder 50% flere fejl i det arbejde, han eller hun får udført. Særligt komplekse opgaver, som kræver en høj grad af koncentration, lider under effekterne af det åbne kontormiljø. Mellem afbrydelserne er der kun 11 uforstyrrede arbejdsminutter tilbage i timen. Forskere ved University of California beregnede, at det i gennemsnit tager 23 minutter og 15 sekunder for nogen at vende tilbage til arbejde efter en koncentrationsforstyrrende begivenhed.

AKUSTISK KOMFORT ØGER KONCENTRATIONEN

Indersiden af den modulære skillevæg er perforeret, så lyden absorberes ved kilden. Dette er ikke kun rart for brugeren, men også for de andre brugere, der arbejder i området. Ved at installere de forskellige øer i et åbent kontorlandskab forbedres den akustiske komfort betydeligt, og støjklagerne falder.  

CORONA-VIRUSMODUL LAVET AF GENANVENDT PLEXIGLAS SIKRER SIKKERT OG SUNDT ARBEJDE

Øverst på den modulære skillevæg kan et corona-virusmodul eventuelt placeres for at sikre, at medarbejderne kan arbejde sikkert og sundt.  Hvis modulet ikke længere er nødvendigt, kan det simpelthen fjernes, og ved hjælp af en dekorativ strimmel kan hulrummet fyldes, og der er stadig et smukt møbel. Corona-virusmodulerne lavet af genanvendt plexiglas kan returneres til TRIBOO, hvilket sikrer, at de kan genbruges igen.  

#GREENGRIDZ PANELER GIVER ROBUST LETVÆGTSVÆGKONSTRUKTION

De modulære skillevægge er lavet af de lette #GREENGRIDZ møbelkonstruktionspaneler.  #GREENGRIDZ er et sundt og cirkulært møbelkonstruktionspanel. Strukturen i letvægtskonstruktionen består af et patenteret GRID-system. Panelet kan bestå af forskellige upcyclede affaldsstrømme af naturlige cellulosefibre.    

Byggepanelet yder et vigtigt bidrag til det sunde arbejds- og levemiljø. Det er CARB2-certificeret, et bevis på, at det er et produkt, der er sikkert. Det betyder, at det opfylder de højeste krav, når det kommer til flygtige organiske forbindelser (VOC'er) såsom formaldehyd. Derudover er det biologisk nedbrydeligt.

#GREENGRIDZ MØBELKONSTRUKTIONSPANELET MED EN SUND MISSION!