Blog

UDSTILLET PÅ NY LOKATION SOCIAL IMPACT FACTORY I AMSTERDAM - THE GUMBALL FACTORY

Vi starter året med at implementere vores gode intentioner 😊 at forvandle værdiløst affald til værdifulde cirkulære kontormøbler 😊 Sammen med Ivar Davids og Carlijn Grinwis fra Social Impact Factory gør vi ord til handling. Det nye sted i Amsterdam, Kauwgomballenfabriek, viser cirkulære designmøbler fremstillet med mindre materiale, mindre CO2 og mindre affald.

3D-printede ROOTS og IVY ståborde lavet af hamp og cap-affaldsstrømme. 100% genanvendeligt som råmateriale, når det er udtjent, til at lave et andet cirkulært møbel igen. Arbejdsstationer og konferenceborde udstyret med de innovative letvægtsbordplader #GREENGRIDZ, hvor der bruges 70 % mindre materiale, og der udledes 60 % mindre CO2. Overfladen på pladerne er lavet af genbrugte gamle jeans, skræddersyede jakkesæt og hospitalstøj.

Social Impact Factory valgte meget bevidst ikke at købe møblerne længere, men kun at betale for brugen af dem. Med møbler som en service går råmaterialerne aldrig til spilde og kommer altid tilbage til TRIBOO. Sammen passer vi godt på vores cirkulære møbler, og i slutningen af deres levetid forvandler vi dem tilbage til møbler med en højprofileret historie.

Vi ønsker alle et fantastisk og bæredygtigt 2024 og ser frem til at møde jer på det nye sted i Amsterdam.