Nyheder fra klimakampen

SHEEPS på stríbe

Author: 
LinkedIn

BEGYND BARE MED AT TÆLLE FÅR

Den måde, hvorpå vi håndterer vores råmaterialer, som gør dem til affald, er ikke længere bæredygtig. Hvert år mister vi 70 millioner euro i råvarer. Materialer, vi kunne have genbrugt. I disse knappe tider er det Ikke rigtig en god løsning,  og vi er SKAL til at sikre, at vores samfunds CO2-emissioner falder betydeligt.

SHEEPS

Ægte upcycling - gik fra 7 værdiløse gamle køleskabe til  1 værdifuldt hvidt SHEEP.

Materialer af høj kvalitet, der er havnet i affaldet, behøver ikke længere at blive forbrændt. De finder vej tilbage som cirkulære produkter til de kontorer, hvor de engang blev smidt ud fra. Vi bruger indersiden af ​​7 gamle køleskabe til at fremstille en smuk ny cirkulær blomsterkumme, THE SHEEP. Dette forandre 28 kilo værdiløst affald til 1 værdifuldt cirkulært produkt. Der bruges ikke nye råvarer, de er fremstillet i Holland, og det er sådan, vi reducerer meget CO2 fra miljøet.

Blomsterkummerne fåes som:

The Sheep - Sort

The Sheep - Hvid


THE SHEEP stimulerer alle dine sanser som et æstetisk symbol på cirkularitet.

Råmaterialerne, der bruges til at fremstille THE SHEEP består af gamle køleskabe, presset husholdningsaffald og tekstiler, der normalt går i forbrændingsanlægget. Kummen er 3D-trykt, hvorved THE SHEEPS ben fastgøres sig i kummen ved hjælp af friktion. Dette gør materialerne nemme at fjerne og 100% genanvendelige i monostrømme.  

CIRKULÆR ØKONOMI OG AFFALDSFRIT SAMFUND RYKKER IND PÅ DIT KONTOR

Det affaldsfrie samfund og den cirkulære økonomi bliver synlige på dit kontor. Det sker på en højt profileret og lødig måde. THE SHEEP kan bruges alene eller som en flok til at for-grønne dit kontor. Som en adskiller mellem arbejdspladser sikrer det, at der er tilstrækkelig ilt til rådighed for hjernen, og at skadelige stoffer som FORMALDEHYLD absorberes.


EN HISTORIE, ALLE VIL ELSKE AT TALE OM

Medarbejdere taler om hvordan et køleskab kan blive til en blomsterkumme? Kunder taler om det, det er super sjovt at vise, hvad du laver som firma. Om aftenen ved bordet derhjemme er det også en dejlig historie at dele med dine børn. Hvordan mor eller fars firma handler forskelligt med råvarer, og hvordan vi behandler vores miljø mere effektivt og med respekt.  

THE SHEEP; styrker den cirkulær økonomi og reducerer CO2-udslippet

Ved at producere lokalt, bruge lokale råvarer og arbejde med topdesignere sikrer vi et stærkt tiltag. Vi reducerer CO2-udledningen ved ikke at bruge nye råmaterialer, anvende effektive produktionsteknikker og få kilometer.


PRODUKT SOM TJENESTE

Alt er midlertidigt, og vi kan ikke eje noget. Fordi vi som mennesker ikke kan håndtere ejendom, smider vi råvarer, og de ødelægges i forbrændingsanlæggene. Hvis du som os mener, at ansvar er nøglen til et nulaffaldssamfund og den cirkulære økonomi, skal du ikke eje produktet selv. Send dette til TRIBOO-organisationen. Vi sikrer, at råmaterialer ikke længere smides, men genbruges og laves til andre cirkulære produkter. Hvis dine medarbejdere og din organisation ændrer sig, fordi dine kunder eller markedet ændrer sig, vil det cirkulære design ændre sig med dig. Du betaler for vores service uden at føle dig skyldig over uansvarlig håndtering af ejendom.

FRA AFFALDSOMKOSTNINGER TIL RÅVÆRDIVÆRDI TIL KUNDEVÆRDI

Og når du er færdig med det, fortsætter vi med det! TRIBOO forbliver ejeren af ​​råvarerne, og sammen sikrer vi, at de ikke længere smides væk. Ved slutningen af ​​dets levetid refunderer vi produktets råvareværdi og gør det til flere blomsterkummer og andre cirkulære produkter!


kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler