Blog

CIRKULÆRE BORDE LAVET AF AFFALD, DER GØR MØDER SPECIELLE NU OG EFTER CORONA

Brug upcycling-teknikker til at omdanne 15 kasserede køleskabe til højt profilerede cirkulære mødeborde.

På grund af corona-virussen er kontoret blevet kontoret for mange mennesker derhjemme. Når vi mødes på kontoret, er vi nødt til at arbejde sammen på en passende afstand for at sikre, at vores virksomheder fortsat trives. Derudover synes krisen med ændringen af vores klima og udtømningen af vores råvarelagre at skubbe i baggrunden i al medievolden omkring koronavirussen.

BRUG UPCYCLING-TEKNIKKER TIL AT OMDANNE 15 KASSEREDE KØLESKABE TIL HØJPROFILEREDE MØDEBORDE

Ville det ikke være rart, hvis vi kunne møde hinanden sikkert og på passende afstand og samtidig sætte gang i den cirkulære økonomi og det affaldsfrie samfund? Ville det ikke være rart, hvis designet af mødestederne på kontoret bidrager til at reducere affaldsbjerget, stoppe spild af råmaterialer og reducere CO2-udledningen. Med de højt profilerede 3D-printede cirkulære borde lavet af affald kan du gøre begge dele, og det gør hele forskellen.

MØDE HINANDEN PÅ PASSENDE AFSTAND I ET HØJT PROFILERET RUM

Hvordan vil I sikre de 1,5 meter med standard mødeopstillinger? Det behøver du ikke tænke over længere med de 3D-printede borde med affald fra TRIBOO. Tabellerne letter særlige måder at arbejde sammen på. Sammen bestemmer I formen, og variationen er uendelig. Under corona kan bordene organiseres som øer for at skabe tilstrækkelig afstand, men for at kunne arbejde sammen. Efter corona sætter vi alle hoveder sammen igen, og bordene kan organiseres i de mest forskellige former.

SKABT TIL EVIGHEDEN

Bordet er lavet til at holde. Materialet er lavet af affald. Der blev ikke anvendt nye råvarer. Kun de råvarer, som vi alle smider ud hver dag. En højt profileret sund løsning, der sikrer, at råvarerne ikke længere ender i forbrændingsanlægget, men fungerer på kontoret, der fungerer som råvarebank.

BORDPLADER OG BUND ER 3D-PRINTET FRA UPCYCLEDE KØLESKABE

Bordpladerne og bunden af bordet er 3D-printet. Det dynamiske mønster af fremstillingen og materialets identitet afspejles i formen. Du kan endda se, hvor robotten stoppede med at udskrive.

DE FORSKELLIGE HØJDER GØR OPSÆTNINGEN LEGENDE OG UDFORDRENDE

Bordene har en topdiameter på 125 og fås i forskellige højder. Dette gør det muligt at opsætte opsætningerne på en legende og udfordrende måde.

SOM HELHED ELLER SOM INDIVIDUELLE ØER BESTEMMER DU.

Tabellerne kan sættes op i et uendeligt antal opsætninger. I et lige, rundt, firkantet, cirkel, slange eller et ø-arrangement. Du er formfri, og opsætningsmulighederne er uendelige.

LAVET AF AFFALD OG FÅS I EN REGNBUE AF FARVER

Råmaterialet upcycles fra affald af gamle køleskabe. På denne måde forvandler vi værdiløst affald til et værdifuldt møbel. Farverne, som bordet kan laves i, er ligesom regnbuen uendelige.

100% BRUGERGLÆDE GARANTERET FOR EVIGT

Vi ønsker, at du fortsætter med at bruge det cirkulære bord så længe som muligt og med stor glæde. Den fuldautomatiske proces giver denne banebrydende service. Alle dele kan laves uendeligt. Hvis dele slides eller går i stykker, udskrives delene i realtid, og du er tilbage på et fornyet bord på ingen tid. Vi arbejder LEAN og behøver ikke at tage dele på lager. På denne måde sparer vi omkostninger og forhindrer spild.

MADE IN HOLLAND BIDRAGER TIL DEN CIRKULÆRE ØKONOMI OG REDUKTION AF CO2-UDLEDNING  

Bordet er et cirkulært produkt, der er fremstillet i Holland. Ved at producere lokalt og bruge lokale reststrømme af affald fra Holland sikrer vi et stærkt tilbud, hvor beskæftigelsen i Holland forbedres. Vi reducerer CO2-udledningen gennem vores effektive LEAN-produktionsteknikker og kører få kilometer. Vi opbevarer vores værdifulde fibre ved at fremstille cirkulære produkter af høj kvalitet.

PRODUKT SOM EN SERVICE

Alt er midlertidigt, og vi kan ikke eje noget. Fordi vi som mennesker ikke kan håndtere ejendom, smider vi råvarer ud, og de ødelægges i forbrændingsanlæggene. Hvis du også mener, som vi gør, at ansvar er nøglen til det affaldsfrie samfund og den cirkulære økonomi, skal du ikke selv blive ejer af produktet, sæt det med TRIBOO-organisationen. Vi sikrer, at råvarer ikke længere smides ud, men genbruges. Hvis dine medarbejdere og din organisation ændrer sig, fordi dine kunder eller dit marked ændrer sig, ændres det cirkulære design med dig. Du betaler for vores service uden at føle dig skyldig i uansvarlig håndtering af ejendom. Vi sikrer, at investeringen i et cirkulært design sikrer et forbedret tilbud til dig og dine kunder.

CIRKULÆRE PRODUKTER, GENANVENDELIGE OG EGNEDE I DET AFFALDSFRIE SAMFUND OG DEN CIRKULÆRE ØKONOMI!