Nyheder fra klimakampen

Regler for hjemmearbejdspladser

Author: 
Jesper Melballe
LinkedIn

Vi åbner op for Triboo Home Service - gratis hjælp til hjemmearbejdspladserne

Flere og flere virksomheder forventer at hjemmearbejdspladsen bliver en fast dal af den ansattes arbejdsliv. Vi er derfor gået fra en situation hvor denne mulighed skal tænkes ind.

Mette Frederiksens nye udmelding om at vi frem til Februar skal forberede os på en ny nedlukning tvinger virksomheder til at tænke den ansattes hjem ind som en fast del af arbejdspladsen.

Der er dog flere problemstillinger i forhold til arbejdsmiljøet. Arbejdsgiveren har et ansvar men har ikke ret til at kontrollere arbejdsforholdene i folks hjem. Det skaber en række problemstillinger der skal tænkes ind fra start

Så hvilke ting skal du være opmærksom på? Her er et par eksempler fra arbejdstilsynet

1: Arbejdspladser skal være forsvarligt placeret i arbejdsrummet. Der skal være forsvarlig adgang til arbejdspladsen og forsvarlig mulighed for flugt fra den.

2: Når medarbejderne skal udføre arbejdet, skal virksomheden sikre, at arbejdspladser, inventar, tekniske hjælpemidler samt valg af arbejds- og produktionsmetoder så vidt muligt passer til de enkelte medarbejdere.

3: Arbejdsgiveren skal gennem indretningen tage hensyn til medarbejdere med handicap.

Hvordan sikre virksomheder at hjemmearbejdspladserne er fremtidssikrede?

En af mulighederne er at benytte TRIBOO NORDIC HOME SERVICE helt gratis.  Hjælpen er designet til dig, så du kan sikre dig at hjemmearbejdspladserne er sikre og sunde.

Triboo Nordic leverer KUN bæredygtige og miljøvenlige hjemmearbejdspladser

Hos Triboo Nordic tager vi skridtet videre. Vi er førende indenfor bæredygtige og svanemærkede produkter. Det betyder at hjemmearbejdspladserne ikke længere er klodsede klimasyndere. Vi kan som de eneste levere møbler med det laveste CO2 aftryk.

Kontakt os uforpligtende og få svar på spørgsmål og indretningsideer.

Send dit spørgsmål her

Triboo klimaindsats

Med revolutionerende innovationer og upcycling-teknikker omdannes "værdiløse" affaldsstrømme af plast og naturlige fibre til "værdifulde" cirkulære kontormøbler. Som en cirkulær forsyningskæde tager vi ansvaret for råmaterialer og cirkulære produkter. På denne måde omdannes omkostninger til værdistrømme.

kom straks i gang!

Bliv en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører!
Ved tilmelding, modtager du 5 trin til at komme i gang med din cirkulære forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler