Blog

INTET SPILD MED #GREENGRIDZ CIRKULÆRE BORDPLADER OG SKRIVEBORDE

Genbrug af råmaterialer. En #GREENGRIDZ-skrivebords- eller bordplade kan genbruges 100 %, når dens livscyklus er slut. Den upcycles ved pyrolyse til kulstof af høj kvalitet, der bruges til at producere vand- og luftfiltre.

Ud over alle de bæredygtige miljøfordele, som en #GREENGRIDZ-plade allerede har, bliver omkostningerne ved endt levetid nu også til en værdistrøm for ejeren af panelerne. Ikke flere omkostninger til bortskaffelse af skadeligt affald. Det er også i direkte overensstemmelse med den nye lovgivning, der allerede kræver, at behandlet og ubehandlet træ skal genanvendes i mange lande. Dette vil gøre en integreret løsning tilgængelig for virksomheder, der vil hjælpe dem med at gøre deres drift mere bæredygtig, reducere CO2 og give praktisk substans til FN's mål for bæredygtig udvikling (SDG'er). Det industrielle potentiale vil have en enorm positiv indvirkning på den cirkulære økonomi og energieffektiviteten.

Fra i dag kan du begynde at arbejde sammen med os om at redesigne dit kontor og bidrage til at genbruge råmaterialer, reducere CO2-udledningen og undgå affald.