Nyheder fra klimakampen

NO ELECTRIC hjemmearbejdspladser

Author: 
LinkedIn


Få økonomiske fordele uden brug af strøm til hæve-sænke borde

Ingen elektricitet betyder ingen energiomkostninger, beregningen er ret enkel. Omkostningerne til design af en arbejdsplads kan dermed reduceres kraftigt.

NO ELECTRIC - Et must til virksomheder med fokus på nedbringelse af CO2 aftryk og miljøbelastningen.

En innovativ ramme uden en innovativ bordplade er ikke en innovativ arbejdsplads. Derfor er NO ELECTRIC arbejdsplads udstyret med en let og cirkulær #GREENGRIDZ desktop.

#GREENGRIDZ er vores ultra sunde og cirkulære møbelkonstruktionspanel. Strukturen i den lette konstruktion består af et patenteret GRID-system. Dette gør panelet superstivt, bøjer ikke og utroligt stærkt

INNOVATIV RAMME + INNOVATIV WORKTOP = INNOVATIV SVANEMÆRKET ARBEJDSPLADS

Afhængig af pladens tykkelse anvender vores innovative GRID system mellem 60 og 90% MINDRE  råmaterialer, og CO2-emissionerne under produktionen er 60% lavere end med traditionelle solide møbelpaneler som spånplader, MDF og krydsfiner.

#GREENGRIDZ yder et vigtigt bidrag til et sundt livsmiljø. Det er CARB2-certificeret og opfylder de højeste krav, når det kommer til flygtige organiske forbindelser såsom formaldehyd. Det kan være sammensat af forskellige upcyclede affaldsrester fra naturlige cellulosefibre.

Det betyder at  NO ELECTRIC arbejdsplads ikke bruger elektricitet, når man ændrer skrivebordets højde fra siddende til stående. Der udsendes derfor heller ikke CO2. Hvis du ikke udsender CO2, behøver du ikke løse konsekvenserne af CO2-emissioner. Derudover bidrager #greengridz-bordpladen yderligere til reduktionen af ​​CO2 ved at bruge 60% mindre materiale end et traditionelt solidt skrivebord lavet af spånplader. Bordpladens CO2-fodaftryk er 60% lavere end traditionelle faste bordplader. Fik vi nævnt at det er svanemærket?


Perfekt som hjemmearbejdsplads

Bestemte regler omkring arbejdsforhold gælder på kontoret, når det kommer til sikkerhed og arbejdspladsdesign. Hvis du arbejder hjemmefra, fordi arbejdsgiveren beder dig om det, skal de korrekte materialer være tilgængelige. Møbler, der overholder sundheds- og sikkerhedsbestemmelserne.I disse dage er hjemmearbejdspladser naturligvis en særlig situation. Ingen var forberedt på denne pludselige ændring. Vi har læst på lektien og hjælper virksomheder hver dag med at får en behagelig og sund hjemmearbejdsplads. Lovgivningen overholdes, når du arbejder hjemmefra.

Færre kabler = mere sikker og nem at rengøre.

De færre kabler sikre at arbejdspladsen ikke længere er kablet til gulvet. Arbejdspladsens fleksibilitet opretholdes let. Arbejdspladsen bliver mere sikker og lettere at holde ren.Hos Triboo Nordic mener vi at ALLE FORTJENER EN SUND cirkulær hjemmearbejdsplads

kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler