Nyheder fra klimakampen

Kæmpe CO2 besparelse - spar millioner med TRIBOO GREENGRIDZ

Author: 
Thomas Nielsen
LinkedIn

Den måde vi traditionelt laver møbler på skaber problemer. Værdifulde råvarer bliver til affald når de ikke længere kan bruges. Produkterne brændes, eller ender under jorden og i vores verdenshave. På denne måde skader giftige stoffer og CO2 vores klode og det levende miljø. Resultatet er miljøforurening, klimaændringer og udtømning af råmaterialer.

Møbelkonstruktionsplader er en integreret del af vores dagligdag

Du ser dem på arbejde i form af møbler som skriveborde, konferenceborde, tekøkkener og derhjemme som skabe, senge og køkkener. På verdensplan er markedet for møbelkonstruktionspaneler ca. 145 billioner USD. Der fremstilles utænkelige mængder paneler pr. dag. Samtidig kasseres kæmpe mængder af paneler også hver dag. Enorme mængder materiale udvindes fra jordens råmaterialer, og omkring 85% af de paneler, der kasseres, brændes.  

Ville det ikke være rart at fremstille stærkere og lettere møbler, der bruger meget mindre materiale og udleder meget mindre CO2. Og ville det ikke være rart, hvis råvarerne kunne genbruges? #GREENGRIDZ, TRIBOO-møbelkonstruktionspanel er udviklet for at gøre en forskel, panelerne har en  sund og bæredygtig mission.

Vi gør "værdiløst" affald til "værdifulde" cirkulære møbler

Med upcycling-teknikker omdannes plastaffald og affald af naturlige fibre til cirkulære produkter. På denne måde gør vi den cirkulære økonomi og det affaldsfrie samfund til virkelighed. Du kan inspirer og gøre det synligt for alle i dit indendørs miljø, at cirkulære ikke kun er snak, men en realitet. Vi kan endda udvikle produkter fremstillet af dit eget affald, er det ikke sejt?

Dit kontor omdannes til en råvarebank, hvor sunde materialer og CO2 midlertidigt opbevares i kvalitetsprodukter. Hvis produkterne ikke længere tjener et formål på grund af ændringer i forretningsdriften, så omdanner vi det samme råmateriale til et andet cirkulært produkt, der igen får en meningsfuld funktion i organisationen.  

Bordpladerne er måske det kommende råvaremateriale til et køkken, nogle plantepotter. Råmaterialerne kan bruges igen og igen. Vi smider ikke noget ud!

TRIBOO har undervejs overvundet mange udfordringer

Kunder der vil gøre en forskel, men som ikke er en mulighed på grund af nutidens komplekse udbuds- og efterspørgselskonstruktioner. Ny teknologi, der viste sig ikke at fungere ganske godt, produkter der mislykkedes, historier der ikke var korrekte, et marked der ikke ønsker at ændre sig.

Nogle gange virker vejen til succes som en nedad gående kurve, men det kan vende!

TRIBOO var de første i Holland til at omdanne 1.700 kilo gamle pakker (affald) til 80 cirkulære arbejdspladser for POSTNL med ny innovativ teknologi.  

Gamle støvsugere blev til sofaborder hos virksomheden CSU.

Køleskabe blev til plantepotter hos ingeniørfirmaet Sweco.

Og dette er kun begyndelsen.

For 4 år siden påbegyndte vi en sund mission om at stoppe spild af råvarer i møbelindustrien


Anvendelse af en ny cirkulær forretningsmodel, der gør returlogistik til en mulighed og forvandler affaldsomkostninger til råvareværdi.

Med #GREENGRIDZ vil vi sætte en ny standard og bidrage med ægte innovation inden for møbelkonstruktion. Vejen er ryddet for at gøre missionen til en succes.

Succesfaktorer:

1. 60 TIL 90% mindre forbrug af materiale

2. 60% lavere CO2 aftryk

3. Panelkonstruktion er 100% produceret af affald

4. Den nye produktionsmetode kræver kun minimale ændringer

5. Du kan lave alt fra #GREENGRIDZ

Grundlaget er lagt for en succesfuld cirkulær virksomhed

Men for virkelig at få indflydelse skal vi gange vores succes ved at dele den. #GREENGRIDZ er en mulighed for alle i møbelindustrien i ind- og udland. Dette giver alle mulighed for at bidrage til realiseringen af ​​vores mål, et mål vi kun kan opnå sammen.

Ved at gøre affald til en ressource, kan vi sammen spare milliarder af kilo materiale, CO2-udledning. Vi kender alle til problematikkerne omkring nutidens traditionelle måde at producere på. Vi håber, at alle vil deltage i TRIBOOs sunde og bæredygtige mission.

Vi har stor tillid til vores produkt og vores forretningsmodel. Vi vil tage os godt af jordens værdifulde ressourcer. Og sikrer, at alle med drømme kan bygge en sund og bæredygtig fremtid uden spild.

kom straks i gang!

Bliv en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører!
Ved tilmelding, modtager du 5 trin til at komme i gang med din cirkulære forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler