Blog

HVIS DER ER ET FÅR OVER DÆMNINGEN, VIL FLERE FØLGE.

Råvarer, der er havnet i affaldet, finder vej tilbage som cirkulære produkter til de kontorer, hvor de engang blev smidt ud.

Den måde, vi håndterer vores råvarer på og omdanner dem til affald, er ikke længere bæredygtig. Hvert år smider vi råvarer til en værdi af 70 millioner euro ud. Materialer, som vi kunne have genbrugt. Ikke rigtig en god løsning, nu hvor vores råstoffer bliver mere og mere knappe, og vi skal sikre, at CO2-udledningen i vores samfund falder markant.

DET KAN GØRES ANDERLEDES, DREJ 7 VÆRDILØSE GAMLE KØLESKABE TIL 1 VÆRDIFULDT HVIDT FÅR.

Råvarer af høj kvalitet, der er havnet i affaldet, skal ikke længere forbrændes. De finder tilbage som cirkulære produkter til de kontorer, hvor de engang blev smidt væk. I alt bruges indersiden af 7 gamle køleskabe til at lave en smuk ny cirkulær planter, det hvide får. Dette forvandler 28 kilo værdiløst affald til 1 værdifuldt cirkulært produkt. Der bruges ingen nye råvarer, det er lavet i Holland, og derfor udvinder vi meget CO2 fra miljøet.

DET HVIDE FÅR STIMULERER ALLE DINE SANSER SOM ET EKSEMPEL PÅ CIRKULARITET.

Råvarerne, der bruges til at fremstille det hvide får, består af gamle køleskabe, presset husholdningsaffald og tekstiler, der normalt går ind i forbrændingsanlægget. Gryden er 3D-printet, hvor fårenes ben ved hjælp af friktion sikrer sig i gryden. Dette gør materialerne nemme at løsne og genbruge 100% i monostrømme.  

CIRKULÆR ØKONOMI OG AFFALDSFRIT SAMFUND SYNLIGT PÅ DIT KONTOR

På en højt profileret måde bliver det affaldsfrie samfund og den cirkulære økonomi synlig på dit kontor. De hvide får kan bruges alene eller som en flok til at gøre dit kontor grønnere. Som skillelinje mellem arbejdspladser sikrer han, at der er nok ilt til rådighed for hjernen, og at de skadelige stoffer som FORMALDEHYD absorberes.

EN HISTORIE, SOM ALLE BLIVER VED MED AT TALE OM

Medarbejdere taler om det, hvordan kan et køleskab blive en plantepotte? Kunderne snakker om det, det er super sjovt at vise, hvad man laver som virksomhed. Og om aftenen ved bordet derhjemme er det også en smuk historie at dele med dine børn. Hvordan mor eller fars virksomhed håndterer råvarer forskelligt, og hvordan vi bruger vores miljø mere sparsomt.  

MADE IN HOLLAND BIDRAGER TIL DEN CIRKULÆRE ØKONOMI OG REDUKTION AF CO2-UDLEDNING

Fårene er fremstillet i Holland. Ved at producere lokalt, bruge lokale råvarer og arbejde med topdesignere fra Holland sikrer vi et stærkt forslag, der forbedrer beskæftigelsen i Holland. Vi reducerer CO2-udledningen ved ikke at bruge nye råvarer, anvende effektive produktionsteknikker og køre nogle få kilometer.

PRODUKT SOM EN SERVICE

Alt er midlertidigt, og vi kan ikke eje noget. Fordi vi som mennesker ikke kan håndtere ejendom, smider vi råvarer ud, og de ødelægges i forbrændingsanlæggene. Hvis du også mener, som vi gør, at ansvar er nøglen til det affaldsfrie samfund og den cirkulære økonomi, skal du ikke selv blive ejer af produktet. Indsend dette til organisationen af TRIBOO. Vi sikrer, at råvarer ikke længere smides ud, men genbruges og laves til andre cirkulære produkter. Hvis dine medarbejdere og din organisation ændrer sig, fordi dine kunder eller dit marked ændrer sig, ændres det cirkulære design med dig. Du betaler for vores service uden at føle dig skyldig i uansvarlig håndtering af ejendom. Vi sikrer, at investeringen i et cirkulært design sikrer et forbedret tilbud til dig og dine kunder.

FRA AFFALDSOMKOSTNINGER TIL RÅVAREVÆRDI TIL KUNDEVÆRDI

Og når du er færdig med det, fortsætter vi! TRIBOO forbliver ejer af råvarerne, og sammen sikrer vi, at de ikke længere smides ud. I slutningen af levetiden refunderer vi dig produktets råmaterialeværdi og omdanner det til andre cirkulære produkter!