Nyheder fra klimakampen

møbelpanelet greengridz bordplade afgiver 60% mindre co2

Author: 
LinkedIn

MED  #GREENGRIDZ DESKTOP SPARES 60% CO2

Forskellen er, at der går 2 semi-loaded trailere med massive møbelpaneler - for hver 100% lastet trailer #GREENGRIDZ.  

Det sparer kilometer, brændstof og CO2. Fordi en belastning på #GREENGRIDZ-paneler vejer mindre, kræver der mindre af fragtbilen. Som et resultat af dette, er brændstofforbruget og CO2-emissionerne betydeligt lavere sammenlignet med  belastningen fra traditionelle massive møbelpaneler.

60% MINDRE MATERIALE = 50% optimeret transport

I Danmark er den maksimale vægt af en lastbil inklusive fragt indstillet til 56 Ton. I praksis betyder det, at trailere med massive bordplader kun kan læsses halvt. Som et resultat er belastningsfaktoren kun 50% af det samlede volumen, der kan transporteres. Med #GREENGRIDZ kan trailere læsses 100% på grund af deres lette vægt, hvilket sparer brændstof og CO2.

60% MINDRE MATERIALE = 50% MINDRE VÆGT

Massive møbelpaneler vejer tungt. I forhold til #GREENGRIDZ sparer dette cirka 60%.

Vægten pr. M2 af et 38 mm :

- 18 kg på krydsfiner

- 25 kilo på spånplader

- 8 kilo med #GREENGRIDZ.

Vægten pr. M3 er i gennemsnit:

- 650 kilo spånplader

- 800 kilo krydsfiner

- 250 kr #GREENGRIDZ

60% MINDRE MATERIALE =  60% MINDRE VÆGT AT LØFTE

Et møbel, der ser solidt ud, men ikke vejer det! Ved at bruge vores patenterede GRID består møbelpanelet af 60% luft. Det er godt for vores kunders trivsel og sundhed, det er let at flytte, samle og det beskytter også din ryg.  


#GREENGRIDZ = 60% MINDRE MATERIALE = 60% MINDRE CO2

Fordi der skal bruges 60% mindre materiale til at fremstille møblerpanelet #GREENGRIDZ, anvendes 60% mindre råmateriale fra naturen. det er ikke længere nødvendigt a bruge flere naturlige ressourcer gt for at lave en stærk letvægts møbelkonstruktion. Vi mindsker derfor ressourcebehovet . Det bliver ikke mere bæredygtigt og cirkulært end det!

#GREENGRIDZ MØBLERKONSTRUKTIONSPANELET MED EN SUND MISSION

Stort set alle møbler er lavet af massive møbelpaneler. Det slider på miljøet ved at kræve flere råvarer, og panelerne er meget tunge.

Den store klimaopgave med hensyn til sundhed, bæredygtighed og cirkularitet er at være sparsom med naturens råvarer, ikke at producere affald og at reducere CO2 niveauet. Ved at anvende #GREENGRIDZ, møbelkonstruktionspanelet med en sund mission, bliver det et simpelt valg at nå disse mål.


kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler