Nyheder fra klimakampen

Massiv materiale mangel skaber vanvittig efterspørgsel på det grønne møbelpanel, Greengridz

Author: 
LinkedIn

Unikt møbelpanel kommer møbelindustrien til undsætning.

Materialekrise er høj-aktuel.

Den europæiske møbelindustri slår alarm på grund af mangel på råvarer. Branchen yder et betydeligt bidrag til hele EU-økonomien. Der genereres et årligt salg på 96 mia. Euro og beskæftigelsen er på omkring 1 million arbejdere, fordelt på 120.000 virksomheder i hele EU.


Lige nu:

På grund af mangel på råvarer stiger leveringstiderne, og priserne stiger hver uge. Store prisstigninger på træ- og træpladematerialer som spånplader, MDF og krydsfiner. Især i de kommende måneder og begyndelsen af ​​næste år forventes udbudsflaskehalse kun at stige.

#GREENGRIDZ, møbelkonstruktionspanelet med en sund mission, tilbyder en løsning til den akutte råmangel. Lav flere møbelpaneler med mindre materiale og udsender mindre CO2.

60% TIL 90% MINDRE MATERIALE BEHOVET MED ET #GREENGRIDZ-PANEL.

Med et 24 mm #GREENGRIDZ letvægtsmøbelkonstruktionspanel bruges 60% mindre materiale end ved massiv spånplader, MDF eller krydsfiner.

Til en overflade på 100 mm er der kun 10% fast materiale til stede i den lette konstruktion. Det betyder at med #GREENGRIDZ Udvindes mellem 60 og 90% mindre råmateriale fra naturen afhængigt af panelets tykkelse.

Materialet er simpelthen ikke længere nødvendigt for at skabe en stærk letvægts møbelkonstruktion.  

GREENGRIDZ skrivebord


Hvor mange #Greengridz bordplader får man i forhold til en alm. bordplade?

For den samme mængde materiale kan vi producere 3 plader hvor andre kan lave 1. Det er noget der kan mærkes.

Fakta:

Vægten på de ​​solide møbelpaneler er høj. Sammenlignet med #GREENGRIDZ er det solide cirka 60% tungere.

Vægten pr. M2 på et 38 mm møbelpanel er cirka 18 kilo for krydsfiner, 25 kilo for spånplader…..MEN kun 8 kilo for et #GREENGRIDplade.

#GREENGRIDZ møbelpanel fås fra 24 mm til 200 mm. Når panelet tykner, øges vægtfordelene betydeligt, og det krævede materiale falder eksponentielt. Hvis man ser på vægten pr. M3, er spånplader i gennemsnit 650 kilo, krydsfiner 800 kilo og #GREENGRIDZ 250 kilo.

Mindre materiale - samme kvalitet


KLIMAMÅL - 2030

Målene for bæredygtig udvikling startede i 2015 og løber indtil 2030. De er et globalt kompas for udfordringer som fattigdom, uddannelse og klimakrisen.

I betragtning af den voksende verdensbefolkning skal det være meget mere praktisk at producere vores varer: 'Producer mere med mindre'. Der produceres milliarder af solide paneler årligt, det industrielle potentiale til at spare materiale med #GREENGRIDZ er astronomisk. Milliarder kilo mindre materiale og CO2 ved blot at anvende et let møbelpanel.

MØBLERINDUSTRIEN KAN BIDRAGE TIL NEDSÆTNING AF MÆNGDEN PÅ RÅMATERIALER OG CO2

Der er ikke nogen grund til at producere møbelmateriale, som du ikke skal bruge!!

Hvis vi bruger denne krise til at ændre og udskifte solide paneler med lette #GREENGRIDZ-paneler, kan der årligt spares milliarder af materiale kg. Den indvirkning, det har på materialeanvendelse og CO2-udledning, er enorm.

Dette gør det muligt at bidrage i en industrielskala til realiseringen af ​​målene for bæredygtig udvikling (SDG- Sustainable Development Goals).

Det bliver ikke mere bæredygtigt og cirkulært end det! 

Møbelindustrien har en unik mulighed for at bidrage endnu mere til Klimamålet.
kom straks i gang!

Bliv en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører!
Ved tilmelding, modtager du 5 trin til at komme i gang med din cirkulære forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler