Blog

MØD FIT MED KONFERENCEBORDET CIRCULAR PING PONG OG REDUCER SPILD OG CO2

Fra afbrænding af råmaterialer til GRØN energi til forbrænding af energi under et spil BORDTENNIS på affald.

At møder ikke behøver at være kedelige og bidrage til en sund arbejdsstil, fremgår af det cirkulære bordtennisbord fra TRIBOO. Sunde møder er sjove og effektive. Og det faktum, at konferencebordet er lavet af byggeaffald og dermed reducerer mængden af affald og CO2-udledning, er en dejlig bonus. Fra afbrænding af råmaterialer til GRØN energi til forbrænding af energi under et spil BORDTENNIS på affald.  

Materialet upcycles fra affaldet på byggepladsen og genbruges i stedet for at smides ud. Mange materialer på byggepladser smides ubrugte eller engangsbrug. Værdifulde materialer bliver til værdiløst affald i episk skala. Vi producerer 60 millioner tons affald sammen hvert år. 24% af dette kommer fra byggebranchen og transporteres dagligt ad vej fra lagre til byggepladsen og fra byggepladsen til affaldsbehandlere. Det medfører enorme CO2-udledninger. Kun 4% genanvendes faktisk.

Det skal der laves om på! Det kan gøres anderledes! Hvis du også vil have et møde eller spille BORDTENNIS på affald, skal du slutte dig til os. Start med sunde og aktive møder, og hjælp, mens du spiller med på at reducere fysiske klager, reducere CO2-udledningen og reducere spild.