Nyheder fra klimakampen

Lav dit værdiløse affald om til en værdifuld cirkulær affaldsstation

Author: 
LinkedIn

Få en værdifuld NOTRASH affaldssorteringsstation gennem dit affald - start en cirkulær proces

Der tales meget om den cirkulære økonomi og det affaldsfrie samfund. Det enorme problem med affald og hvordan vi håndterer vores råvarer præsenteres for os hver dag. Du ville næsten tro, at det er for stort til dig selv at løse, eller at en anden gør det.

BLIV involveret og deltag!

Realiser den cirkulære økonomi og DELTAG ved at reducere affaldsbjerget! Begynd ændringen konkret og praktisk som  privatperson eller organisation. Dit eget affald skal bruges til at fremstille NOTRASH. En cirkulær sorteringsstation med sin egen identitet og en historie at huske! Det er din historie, den der fortælles hver dag, fordi NOTRASH bruges hver dag. Et værdifuldt statement på dit kontor, lavet af affald til at indsamle de råvarer, som vi hos Triboo omdanner til produkter igen og igen.

HVORDAN BLIVER AFFALDET TIL NOTRASH?

Produkter fremstillet af polypropylen eller polyethylen kan bruges til at blive en NOTRASH. De er forbrugsgenstande som stole, borde, kasser, sæbe flasker, containere, lagerbeholdere, rør, indkøbskurve og mange flere hverdagsprodukter.

HVORMEGET AFFALD ER  NØDVENDIGT FOR AT LAVE EN NOTRASH?

For hvert modul, du køber, forvandler du 15 kilo værdiløst affald til et værdifuldt cirkulært NOTRASH-modul. Alt afhængigt af den måde, hvorpå I adskiller affald i din organisation, kan NOTRASH klassificeres med restaffald, papir, plast, organisk affald og kopper. NOTRASH er upcycling og sorteringsopdragelse.

NOTRASH - 100% upcyclet


AFFALDSSKILNINGSSTATION NOTRASH SYMBOL FOR DET AFFALDSMINNERE SAMFUND OG CIRKULÆRE ØKONOMI!

NOTRASH er en 100% cirkulær affaldssorteringsstation, der er upcycled fra "affald" af plast. Med dette modulsystem kan du let adskille dit affald, så det kan genbruges i vores samfund. Modulerne sikrer, at alle kan starte og bidrage. Da affald skal sorteres, kan enkle moduler tilføjes. På denne måde adskiller du papir og pap, plast, organisk affald, restaffald og papirkopper.

RÅMATERIALER KOMMER IKKE TILBAGE, DE SKAL FORANDRES I FORM

Formålet med NOTRASH er til sidst at blive overflødig som et cirkulært produkt. Hvis vi ikke længere smider råvarer, og det affaldsfrie samfund er blevet en realitet, vil NOTRASH ændre form. Dens råmateriale vil blive brugt igen til at fremstille et andet cirkulært produkt, der igen tjener et klart formål. Råmaterialet går aldrig tabt.

MED VORES TRACKER VED I ALTID HVOR RÅMATERIALERNE ER

Hver NOTRASH har en ressourcetracker. Takket være trackeren ved vi altid, hvor NOTRASH er. Trackeren scannes med mobiltelefonen, og der kan let foretages en vedligeholdelses- eller tilbagetagningsanmodning. TRIBOO vedligeholder den og samler den, når den ikke længere er i brug. TRIBOO sikrer, at NOTRASH fortsætter som  NOTRASH, indtil den får et nyt mål.


JERES CIRKULÆRE KONTORMØBLER FASTHOLDER VÆRDI

Du ved det måske ikke, men dit kontor er oprettet som en værdifuld ressourcebank. Ved afslutningen af ​​brugsperioden vil du modtage råvareværdien tilbage. NOTRASH er lavet af genbrugt polypropylen (PP) fra bygge- og nedrivningsaffald og omfangsrig affald med tilsat kulstof. Vi bruger dette råmateriale igen til at gøre det til en cirkulær NOTRASH. Ved afslutningen af ​​dets levetid returnerer du NOTRASH til TRIBOO, og du modtager råvareværdien fra os i euro på din bankkonto. Den aktuelle råvareværdi er 5,13 euro pr. Modul. Hvis du afleverer NOTRASH, bestemmes returbeløbet på baggrund af det derefter gældende råvareindeks. Dette bestemmes på baggrund af udbud og efterspørgsel på det internationale råvaremarked.

Sammen tager vi ansvaret for råmaterialer og bidrager til det affaldsfrie samfund og udviklingen af ​​den cirkulære økonomi. Sæt NOTRASH i din organisation- det er cirkulært.

kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler