Blog

Hold dig sund! Arbejd sundt!

Coronakrisen kræver, at vi bliver hjemme et stykke tid. Sørg for, at du fortsætter med at arbejde sundt og fit derhjemme.

På kontoret er der meget opmærksomhed for sundhed i de senere år. Det er netop grunden til, at der nu er mange siddepladser.

Der er påviselige fordele, der hjælper dig med at gøre dit job bedre. Bare et par fakta på et øjeblik:

Din koncentration øges på grund af bedre blodgennemstrømning til kroppen og hjernen på grund af mere ilt.

Din kreativitet forbedres op til 2,5 gange.

Du forbrænder flere kalorier. At sidde og skrive forbrænder 34 cal i timen. Ved skiftevis at sidde og stå pumper dit hjerte ca. 10 gange så meget blod. Ved skiftevis at sidde og stå forbrænder du 145 kalorier i timen.

Dine ben- og rygmuskler trænes.

Du sikrer, at du har mere energi. Du vil blive mindre overvældet af en søvnig følelse, især efter frokost.

Disse er alle fordele, som vi kan bruge godt, selv i denne dag og alder. Derfor giver vi alle en god hjemmearbejdsplads.

TRIBOO HOME SERVICE SIKRER HURTIGT EN SIKKER OG SUND HJEMMEARBEJDSPLADS  

For at sikre, at du kan arbejde sikkert og sundt hjemme på kort sigt, er TRIBOO HOME SERVICE oprettet for dig. Vores ekspertpersonale står til din rådighed! Du kan nemt nå os via de online kommunikationsværktøjer, der er oprettet til dette formål. Sammen med dig ser vi på den nuværende arbejdsplads og dine erfaringer indtil videre. Sammen sammensætter vi arbejdspladsen; elektrisk højdejusterbart skrivebord, ergonomisk stol, akustisk skærm. Alt hvad du behøver for at få dig til at arbejde komfortabelt, sikkert og sundt.

HVAD ER TRIBOOS SUNDE ARBEJDSPLADS?

Den sunde arbejdsplads består af et elektrisk hæve-sænkebord med en bordplade, lavet af #GREENGRIDZ; et sundt, cirkulært materiale. Hvis det ønskes, kan arbejdspladsen udvides med en akustisk separationsskærm fyldt med EverUse Cirkulær Isolering.

Arbejdsområdet fås i mere end 150 forskellige farver, så der er altid en version, der passer ind på dit hjemmekontor.

PAS PÅ DIG SELV

Coronakrisen kræver, at vi bliver hjemme et stykke tid. Lad os alle lytte så meget som muligt her. Og sørg for, at du fortsætter med at arbejde sundt og fit derhjemme.

Vi følger RIVM-retningslinjerne og træffer hygiejneforanstaltninger for at forhindre yderligere spredning af virussen. Vores medarbejdere ved, hvad de skal gøre for at forblive sunde og arbejde så hygiejnisk som muligt. Vores medarbejdere holder 1,5 meters afstand og undgår fysisk kontakt.

På den måde kan vi komme igennem krisen sammen og samtidig bevare et sundt, vitalt og produktivt Holland.

HVORDAN KAN JEG ANMODE OM DETTE?

Er du overbevist om nytten af en sund hjemmearbejdsplads? Vil du have ekspertrådgivning og en hurtig løsning?

Vi er her for dig. Send en e-mail til thuiswerken@triboo.nl , så kontakter vi dig direkte.