Blog

GØR NOGET BÆREDYGTIGT! Verdensmål 12 Ansvarligt forbrug og produktion

Videnskabelige, pragmatiske og inspirerende eksempler, som alle på facilitetsområdet kan komme i gang med

I dag optagelserne til doe eens duurzaam! En 17-delt videoproduktion af FMN - Facility Management Holland og Ifmec om, hvordan facilitetsområdet kan bidrage til FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, verdensmålene.

At nå verdensmålene er en enorm udfordring på verdensplan og kan kun lykkes, hvis alle virksomheder og institutioner gør en indsats for at gøre det. Facility Management har stor indflydelse på alle verdensmål, men hvordan implementerer vi dette i praksis? Med enorm entusiasme og gåpåmod tog Yvette Watson i dag seerne med ind i verdensmål 12, ansvarligt forbrug og produktion.  

I dag gav Koos Wagensveld (professor ved Radboud University, lektor ved HAN og akademisk direktør for den cirkulære økonomimester), Rob Klinkert (Senior Portfolio Manager Facility Management hos PwC), Tjeerd Steendam (Manager Development & Projects hos FMHaaglanden) og Marc van der Heijden (direktørejer TRIBOO og EverUse) videnskabelige, pragmatiske og inspirerende eksempler, som alle inden for facilitetsområdet kan komme i gang med at skabe dette vidunderlige felt. bevare.

#bethechange #samenversnellen #sharethefun #DoeEensDuurzaam #FM #SDG #FMNconnect #Ifmec #circulairfm

Verdensmål 12 – Ansvarligt forbrug og produktion

Verdens befolkning vokser i et hurtigt tempo og dermed brugen af naturressourcer til forbrug og produktion. Dette fører til udtømning af jorden. Det skal være meget mere bekvemt at producere vores varer i lyset af den voksende verdensbefolkning. Ved at udnytte naturressourcerne mere effektivt kan vi producere mere med færre råvarer. Facilitetsafdelinger er ansvarlige for en stor del af råvarestrømmene inden for organisationer og kan derfor udøve en positiv indflydelse på kæden.