Blog

AGILE MØDER MED CIRKULÆRE BORDE LAVET AF UPCYCLET AFFALD

Med AGILE møder får vi det bedste ud af mennesker. MAGTEN tilbage til FOLKET! Vi bestemmer selv, hvordan og i hvilken form vi mødes. Dag ud dag ind form gratis.

De, der tænker på møder, forbinder ofte ikke dette med bevægelse, kreativitet og innovation. Den første tanke, de fleste får på møder, er ofte det modsatte af dette. Traditionelt ofte i en fast form, lige overfor hinanden, hvor vent-og-se-holdning spilles i hænderne på standardmødeløsningen. Derudover mangler enhver form for identitet, og næsten alle mødelokaler i Holland er indrettet ens med et rektangulært bord lavet af melaminspånplader med træmotiv.

Få det bedste ud af mennesker og POWER tilbage til FOLKET!

Det kan også gøres anderledes, finder de hos TRIBOO. Med AGILE-mødekonceptet får vi det bedste ud af folket, og KRAFTEN går tilbage til FOLKET! Fra i dag bestemmer vi selv, hvordan og i hvilken form vi skal mødes. Dag ud dag ind form gratis.

De cirkulære borde letter særlige måder at arbejde sammen på.

Hver dag er forskellig, hver gruppe mennesker har en anden dynamik. De cirkulære borde, der består af upcyclet plastaffald fra køleskabe, letter særlige måder at arbejde sammen på. Sammen bestemmer I formen, og variationen er uendelig. Uanset om du vil stikke alle hovederne sammen eller udarbejde løsninger i små tænketanke; med disse højt profilerede tabeller kan du gå i alle retninger. Og de stole, du har brug for, griber du bare fra væggen.

At få det bedste afkast fra mennesker og stimulere innovationsevnen til det yderste.

Ønsker du også at få det bedste afkast fra folk og stimulere innovationsevnen til det yderste? Gør derefter brug af TRIBOO's cirkulære produkter og AGILE mødekoncepter. Bliv care taker af vores smukke produkter. Og når du er færdig med det, vil vi sikre, at de samme råvarer snart vil blive omdannet til andre cirkulære produkter.

Sammen opbygger vi den cirkulære økonomi og realiseringen af det affaldsfrie samfund.