Blog

EPD AF #GREENGRIDZ SKRIVEBORDS- OG BORDPLADER BEVISER BÆREDYGTIGHED OG CIRKULARITET I MØBELBYGNING MED MINDRE MATERIALE, MINDRE CO2 OG INTET AFFALD

EU's Green Deal og den tilhørende handlingsplan for cirkulær økonomi (CEAP) er EU's vigtigste spydspids i de kommende år. Med klimaaftalen og råstofaftalen vil den hollandske regering også sætte ambitiøse mål for CO2-reduktion og cirkulær økonomi frem mod 2030. Møbelindustrien skal gøre sin del, og der vil blive stillet konkrete krav til produkternes miljømæssige fodaftryk. Dagene med overfladiske grønne "øko"-mærker er forbi, og kvantificering af et produkts miljømæssige ydeevne er nu normen. At kvantificere det og derefter deklarere det kan gøres med en uafhængigt verificeret miljøvaredeklaration (EPD). Denne udarbejdes ved hjælp af EN15804-standarden.

De cirkulære #GREENGRIDZ bordplader er dokumenteret de bedste i deres klasse på markedet. MRPI®-EPD-certifikatet er blevet verificeret af EcoReview. LCA-undersøgelsen blev udført af SGS Search. Certifikatet er baseret på et LCA-dossier i henhold til ISO14025 og EN15804+A1. Det er blevet verificeret i henhold til 'MRPI®-EPD verification protocol November 2020.v4.0'.

Anvend #GREENGRIDZ bordplader på dit kontor fra i dag. Giv et påviseligt bidrag til de europæiske bæredygtighedsmål ved at bruge mindre materiale, reducere CO2-udledningen og eliminere affald.

#GREENGRIDZ EPD kan rekvireres hos TRIBOO EU.