Blog

DEN CIRKULÆRE NO ELEKTRIK ARBEJDSPLADS AF DICKJAN HOOGSTRATEN

Jeg ønsker at skabe et sundt og godt kontor, hvor mine medarbejderes sundhed, øje for miljøet og cirkularitet skal spille hovedrollen.

Dickjan Hoogstraten er for nylig begyndt at arbejde på en cirkulær ikke-elektrisk siddeplads. Han er en multi-iværksætter, bevidsthedscoach, kunstner og er lidt anderledes i livet end den gennemsnitlige borger. Som direktør for Hoogstraten Verpakkingen i Gorinchem trængte arbejdsmiljøet til fornyelse, Dickjan ønskede at skabe et sundt og lykkeligt kontor, hvor medarbejdernes sundhed, øje for miljø og cirkularitet skulle spille hovedrollen. Hans valg til arbejdspladser faldt på No Electric hæve-sænkeborde fra TRIBOO.    

INGEN STRØM, MINDRE MATERIALE OG SUNDE RÅVARER

Det, jeg virkelig elsker ved No Electric, er, at du kan skifte fra at sidde til at stå på et spildt sekund. Jeg har aldrig set en så hurtig og nem højdejustering. Derudover er det selvfølgelig super, at det ikke koster el og derfor ikke medfører CO2-udledning. På længere sigt tjener du også penge tilbage, og du belaster ikke miljøet. En win win situation.      

MATERIALE, DU IKKE BRUGER, BEHØVER DU IKKE GENBRUGE

Hvad jeg også finder et stærkt plus er den mindre brug af materiale. Jeg valgte et #GREENGRIDZ skrivebord på 2000x800mm og 40mm tykt. Dette giver mig en robust udseende top, og jeg sparer 70% materiale sammenlignet med et traditionelt solidt skrivebord. CO2-udledningen er 60 % lavere. Derudover er skrivebordets mekanisme mindre belastet, fordi den lette #GREENGRIDZ blade vejer mere end 20 kilo mindre. Og kort sagt, du behøver ikke at genbruge materiale, som du ikke bruger.  

SELV FÆRDIGGØRELSEN AF #GREENGRIDZ DESKTOP ER GENNEMTÆNKT

Efterbehandlingen af #GREENGRIDZ skrivebordet udføres med ARPA FENIX Bloom, hvor ligninteknologi anvendes til signifikant at reducere mængden af phenol absorberet i harpiksen med 50%. Lignin er en naturlig polymer defineret som limen, der holder træfibre sammen.

KONTORSTOL LAVET AF DE GAMLE FISKENET FRA HAVET

Den perfekte kombination med No Electric-skrivebordet var den ergonomiske kontorstol lavet af gamle genbrugs fiskenet fra havet. Cirka et kilo per stol for at være præcis. Ligesom skrivebordet har det et let design, der minimerer dets indvirkning på miljøet. Basen er lavet af 100% genanvendt aluminium, og det enkle modulære design gør det nemt at adskille og vedligeholde. Du kan udskifte eller opgradere alle dele af stolen i stedet for at udskifte stolen som helhed. Det tiltaler mig virkelig.

Alt i alt kan man sige, at man med købet af en sund og cirkulær No Electric arbejdsplads kan bidrage til skabelsen af den cirkulære økonomi og realiseringen af det affaldsfrie samfund. Og det er jeg stolt af!