Blog

CIRKULÆRET HVORFOR AF MARIELLE WEISSCHER FRA DUO+

Hvor er det dejligt at bidrage til bæredygtighed og cirkulær økonomi. At være en del af forandringen selv.

Hvor er det dejligt at bidrage til bæredygtighed og cirkulær økonomi. At være en del af forandringer og skabe opmærksomhed blandt andre er fedt. Især hvis du også ser resultater i de organisationer, hvor du arbejder, er det prikken over i'et.

Bæredygtighed og cirkulær økonomi, ord, som vi møder et sted hver dag.

For tre år siden anede jeg ikke, hvad man kan gøre af affald, og hvordan jeg kunne bruge affald i mit arbejde. Når du først er kommet i kontakt med entusiastiske mennesker, der stimulerer dig til at tænke lidt anderledes og faktisk tage skridt, opstår der smukke ting.

Det gode ved mit er, at man virkelig kan gøre en forskel.

Når du køber en masse produkter til en organisation, ser du mere og mere bevidst på, hvordan disse produkter fremstilles. Du beder markedet om at ændre sig, at tilbyde bæredygtige og cirkulære produkter. Derfor gør vi forskellen.

Jeg arbejder nu for Duo+ som Facility Advisor, den implementerende organisation for kommunerne Diemen, Uithoorn og Ouder-Amstel.

Kommunerne Uithoorn og Ouder-Amstel har investeret deres anlægsproces i Duo+. Det fantastiske ved dette er, at jeg kan gøre meget seje ting for to kirker. Bæredygtighed og cirkularitet står højt på den politiske dagsorden, men er også et følsomt emne. Hver kommune har sin egen identitet, men også sin egen politiske dagsorden og motiver. Det vil du gerne bidrage til. Med mere end 42.000 indbyggere er disse kommuner de første til at tage konkrete skridt til at synliggøre deres cirkulære ambitioner i deres kontordesign og forretningsdrift. Vi har omdannet 780 kilo plastaffald til 52 cirkulære NOTRASH separationsstationer i samarbejde med TRIBOO.

Ved at tage ansvar for at bruge cirkulære og bæredygtige produkter gør vi vores for at stoppe affaldet.