Blog

DERFOR INDRETTER VI DIT KONTOR ANDERLEDES!

Vi sikrer, at råvarer aldrig går tabt igen. I alt, hvad vi gør, opbygger vi harmoni mellem menneske og natur.

Fremtiden for vores affald. Vi forvandler 'værdiløst' affald til 'værdifuldt' cirkulært kontordesign. Vi sikrer, at råvarer aldrig går tabt igen. I alt, hvad vi gør, opbygger vi harmoni mellem menneske og natur. Det gør vi ved at tage ansvar. Vi sætter revolutionerende innovationer i gang for at få maksimal effekt.

Vi leverer alt, hvad der skal til for at etablere et kontor med et sundt, cirkulært og lavt CO2-aftryk. Med innovative upcycling-teknikker omdannes 'værdiløse' affaldsstrømme af plast og naturlige fibre til 'værdifuldt' cirkulært kontordesign. Som cirkulær forsyningskæde tager vi ansvar for råvarer og cirkulære produkter. På denne måde omdanner omkostninger strømme til værdistrømme, og returlogistikken er også i orden. På en højt profileret måde gør vi den cirkulære økonomi og det affaldsfrie samfund synligt for alle i det indre.

Vær med til at yde et bidrag og bliv involveret. Reducer CO2-aftrykket fra din virksomheds drift ved at oprette dit kontor på en cirkulær måde. Mindre materiale, mindre CO2, mindre affald.