Nyheder fra klimakampen

DEN EUROPÆISKE RUMORGANISATION, ESA VÆLGER TRIBOOS CIRKULÆRE DESIGN

Author: 
Thomas Nielsen
LinkedIn

Rumorganisationen European Space Agency (ESA), også kendt som ESTEC, har valgt TRIBOO til at hjælpe med det cirkulære design af forskellige mødelokaler. Hos ESTEC fik vi omdannet 6 rum til bæredygtige cirkulære mødesteder.

Mere end 125.000 mennesker besøger det højteknologiske campus hvert år. Deres første bekendtskab med en ESTEC-medarbejder finder ofte sted i et af disse rum. ESTEC ønskede en atmosfære, der matchede organisationens innovative karakter og bæredygtige ambitioner.

Divisionschefen hos: 'ESA er engageret i forskning og innovation, og en vigtig del af programmet er, at vi passer godt på vores planet og beskytter den. Så dette projekt er et beskedent bidrag her på jorden til ESA's store ambition.'

Sammen med ESA er TRIBOO gået i gang med at illustrere ESA's tre arbejdsområder med passende materialer. Disse områder er land, have og atmosfære.


Massaro: “Vi valgte møblerne fra TRIBOO, fordi de er lavet af genanvendelige materialer, som ellers ville have haft en negativ påvirkning på vores planet. Nu er materialerne blevet til innovative og inspirerende møbler. Alle de tusindvis af medarbejdere og besøgende, der fremadrettet skal anvende lokalerne, kan visuelt blive inspireret til at gøre det samme, i relation til deres egen virksomhed.”

Det særlige ved dette projekt, er at alle mødelokalerne har fået deres egen identitet, gennem en visuel fortælling. Denne fortælling er dannet i samarbejde med designeren, som synliggøre de råmaterialer som er brugt i møblerne. Dette har til formål at inspirere besøgende i mødelokalerne, til at tænke cirkulært og grønnere for en fælles bæredygtig fremtid.

kom straks i gang!

Bliv en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører!
Ved tilmelding, modtager du 5 trin til at komme i gang med din cirkulære forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler