Nyheder fra klimakampen

Den Europæiske Kommision udnævner Triboo til RISING STAR

Author: 
Jesper Melballe
LinkedIn


Endnu en stor præstation! Vi er stolte over at blive valgt som en Rising Star af Europa-Kommissionen! Vi er en #EUGreenBiz Rising Star! TRIBOO er stolte af at bidrage til bæredygtig innovation og den #cirkulæreøkonomi i #Europa.

16 virksomheder fra ni europæiske lande er blevet nomineret til European Business Awards for the Environment (EBAE), EU-ordningen, der hylder de virksomheder, der viser vejen til en bæredygtig økonomi. 12 virksomheder er blevet valgt som “Rising Stars”  på den bæredygtige europæiske  forretningsscene. TRIBOO er af juryen udpeget som en 'Rising Star' i kategorien produkt- og servicesprisen.

Jury feedback

Juryen var meget imponeret over TRIBOO, da de skiller sig ud med de meget innovative teknikker, de bruger til at gøre affaldsmateriale til naturlige og mennesker-venlige møbler. Produkternes multifunktionalitet er tydeligt bevist, hvilket gør det til et enestående produkt mod en cirkulær økonomi, som har indlysende miljømæssige, økonomiske og sociale fordele. I betragtning af at Triboo er en relativt ny virksomhed, er dens langsigtede virkning endnu ikke fuldt bevist. Ikke desto mindre mener juryen, at fremtiden for dette selskab vil være meget positiv og mener at virksomheden er værd at holde øje med.


Disse virksomheder lever og ånder for bæredygtighed

Marcus Gover, administrerende direktør for WRAP og præsident for EBAE-juryen 2020, der mødtes eksternt den 23.-24. Juni for at gennemgå 94 ansøgninger fra 16 europæiske lande, sagde: ”Vi har brug for forretningsledelse inden for bæredygtighed nu mere end nogensinde. På trods af vanskelighederne forårsaget af COVID-19-krisen modtog vi et stort antal poster af høj kvalitet. Disse virksomheder lever og ånder for bæredygtighed og beviser, at grønt er godt for erhvervslivet. Vi havde meget vanskelige beslutninger at tage og kan ikke vente med at annoncere vinderne senere på året. ”

Hvad betyder Rising Star?

En "Rising Star" er et firma, hvis formål har gjort et særligt indtryk på jurymedlemmerne. Dette kan være med hensyn til: et innovativt og spændende produkt-, service-, proces- eller ledelsesstrategi, der stadig er på et tidligt stadium og endnu ikke færdig udviklet, men som er banebrydende i en national eller regional sammenhæng, ikke nødvendigvis på europæisk plan.

#EUGreenBiz #sustainablity #business #award #risingstar #circulareconomy

kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler