Blog

Den cirkulære læringspulje som et eksempel på en lærende organisation

Den eneste måde at lære og forbedre er at lave fejl. Og det gjorde vi på vej til den mest omtalte cirkulære plantepotte i verden.

Den eneste måde at lære og forbedre er at lave fejl. Og det gjorde vi ofte og med stor glæde på vej til den mest omtalte cirkulære plantepotte i verden. Resultatet var mange fejl. Vi smed disse råvarer i en container for at kunne lave borde igen senere.

Da vores kunde kom på besøg for at se udviklingen i produktionsprocessen, spurgte hun, hvad der var i skraldespandene. Det er vores "fiaskoer", vi spøgte med. Vi vil ødelægge dem igen for at lave tabeller senere.

Det troede jeg ikke, var svaret, det er ikke fejl, det er læderpotter. Du vil ikke ødelægge noget, de er så smukke og er et symbol på læring for os. Tag det ud, vi skal tage os af det. Jeg kender et smukt sted, hvor han kan fortælle historien om læring, uden at du behøver at forklare noget, vores indgang.

"Dette er ikke fejl, de er læderpotter"

Leerpot kan beundres i indgangen til Sweco in de Bilt. Nu hvor vi laver perfekte cirkulære potter, har vi formået at gentage vores fejl fra fortiden. Fra i dag kan du også blive "Care Taker" af vores læderpotter. Og vi behøver ikke længere at smide noget væk, for når du er færdig med det, fortsætter vi!

Vær med til at gøre Holland cirkulært og affaldsfrit i dag og bliv care taker af vores cirkulære produkter.