Blog

DE UNIKKE TRÆK VED NEVERENDING KITCHEN

NeverEnding Kitchen er det mest cirkulære køkken, du kan få. Men kender du også de unikke funktioner i NeverEnding Kitchen?

NeverEnding Kitchen er ikke kun meget cirkulært, men har også unikke egenskaber, der sikrer en levetid på madlavningsglæde.

Højderegulerbart

Under montering kan du vælge den specifikke højde på køkkenbordpladen, skræddersyet til brugeren. Dette vil forblive hurtigt i fremtiden og kan tilpasses af vores mekaniker. Dette gør det muligt for huset nemt at skifte lejer eller ejer, og køkkenet forbliver egnet i længere tid.

Tværfaglig

Ofte er forskellige discipliner nødvendige for at levere et køkken som helhed. Vores køkken er helt færdigt, der er ikke brug for gips, fliser eller installatør for at levere vores køkken. Bagvæg, belysning og tilslutninger er fuldt integreret.

Vask kabinet

I mange køkkener er vaskeskabet det første, der slides på grund af dets mange anvendelser. Vores vaskeskab kan hænge under køkkenet, hvor vasken kan blive på plads. På grund af de modulære forbindelser i bagvæggen udføres udskiftning af kabinettet eller dets paneler på ingen tid.

Samlede ejeromkostninger

Vi fokuserer på TCO gennem hele køkkenets levetid. Ved ikke kun at bruge de bedste cirkulære materialer, men også hængsler og låse af høj kvalitet, forlænges levetiden. Derudover forbliver køkkenet altid let tilpasningsdygtigt, når det ønskes eller er nødvendigt.

Stik og afspil væg

Der er modulære forbindelser i bagvæggen. Både til fastgørelse af køkkenet og til E- og W-forbindelsespunkterne. Det er nemt at (de)parre med en smart dockingstation. Så ingen savning bag på skabene. Desuden vil dette forblive udskifteligt og bevægeligt i fremtiden.

Integreret udstyr

Takket være vores unikke samarbejde med Electrolux kan vi levere alt det nødvendige kvalitetsudstyr klar til brug. Som et resultat er der aldrig nogen integrationsproblemer i vores unikke cirkulære køkken, og du er sikker på en levetid på madlavningsglæde!