Nyheder fra klimakampen

Danmarks eneste cradle2cradle papiruld til isolering

Author: 
LinkedIn

Everuse isolering er danmarks eneste cradle2cradle certificeret papiruld

Everuse akustik- og isoleringspaneler oplever stor efterspørgsel fra byggeindustrien, med fokus på bæredygtighed. Senest fra Schiphol lufthavn i Amsterdam, hvor EverUse viste sig at være den perfekte løsning.

UNIKKE AKUSTISKE EGENSKABER

Fly laver en masse larm når de starter, letter og lander. I Hollands største lufthavn ønsker man at holde denne støj ude, så de rejsende kan få et behageligt ophold, når de befinder sig i Schiphol lufthavn. Her viste EverUse sig at være den perfekte løsning. EverUse Cirkulær Isolering er ikke kun et slidstærkt isoleringsmateriale, det er også yderst velegnet til lydisolering og absorption. I de seneste år er EverUse derfor blevet brugt til store lydstudier, biografer, diskoteker og teatre. Steder, hvor der kræves en unik akustisk ydeevne, og steder, hvor støjgener skal minimeres.

ET PRODUKT SOM KAN MÆRKES

Den vellykkede anvendelse af dette akustiske isoleringsmateriale i forskellige sammenhænge har skabt tillid til EverUse. I fællesskab med alle involverede parter i Schiphol har EverUse udført tests og forsøg, som gav dem det bedste resultat. Dette var også den afgørende faktor for alle de involverede akustiske eksperter – resultatet skulle kunne mærkes. EverUse viste sig at være løsningen på denne enorme udfordring i Hollands største lufthavn.

Jesper Melballe og Thomas Nielsen fra Triboo Nordic | triboo.dk


EVERUSE FORBEDRE ARBEJDSTIDEN MED 60%

Projektet var under tidspres, fordi lufthavnen spiller en vigtig rolle for den hollandske økonomi, og mange rejsende bruger lufthavnens terminaler dagligt. Udsættelse ville ikke kun medføre gener og irritation, men også koste mange penge. Projektet skulle derfor afsluttes så hurtigt som muligt. Af denne grund blev det cirkulære isoleringssystem fra EverUse valgt, men også fordi det akustiske isoleringssystem er nemt og hurtigt installere uden problemer. Derfor var EverUse det sikre valg.


HVIS DET VIRKER I HOLLANDSK LUFTHAVN

Lufthavnene i Holland er meget strengt reguleret. De strengeste tænkelige standarder gælder for byggematerialer og byggetekniske løsninger. EverUse er derfor meget stolte af realiseringen af dette projekt. Det er en bekræftelse af kvaliteten og værdien af EverUse´s cirkulære isolering. Hvis det fungerer i en lufthavn som Schiphol, er det bestemt også egnet til andre byggeprojekter.

Gå på opdagelse i alle egenskaberne her

kom straks i gang!

Bliv også en af vores cirkulære samarbejdspartner og innovatører. Modtag 5 trin, så du kan komme igang med en cirkulær forretningsdrift.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikler