Blog

DANMARK HAR FOKUS PÅ SUNDE #GREENGRIDZ MØBELPANELER LETVÆGTS, 60% MINDRE CO2 OG CARB2 CERTIFICERET

Danmark er fuldt engageret i hollandsk innovation. Det er 100% i tråd med den sociale opgave, og hvad kunderne ønsker, når det kommer til CO2 og sundhed.

Sunde møbelpaneler med 60% mindre CO2 end traditionelle massive paneler. Med det ændrer vi verden! Producenterne af møbler og køkkener i Danmark er fuldt engagerede i denne hollandske innovation. Det er 100% i tråd med den sociale opgave, og hvad kunderne nu spørger og forventer af møbler, når det kommer til CO2 og sundhed.

Roadtrippet gennem Danmark er en stor succes!

Samarbejdet mellem Danmark og Holland fører til en konkret tilgang og cirkulær løsning i industriel skala. Nu kan møbelindustrien yde et seriøst bidrag til at reducere CO2 og introducere sunde materialer.

At reducere CO2-udledningen er en samfundsopgave, som alle skal arbejde på, for at det kan lykkes.

Det virker som en kompleks opgave, indtil du får løsningen og kan komme i gang med den. Du kan nu selv bidrage til at reducere CO2! Fra nu af, i stedet for det traditionelle solide møbelpanel, skal du bruge det innovative letvægts#GREENGRIDZ panel, og du er færdig. CO2-aftrykket fra designet af dit kontor eller hjem falder med 60%, og det ved blot at skifte til et cirkulært møbelpanel. Derudover yder panelet et vigtigt bidrag til det sunde arbejds- og levemiljø.  CARB 2-certificeringen er et bevis på, at du har at gøre med et produkt, der opfylder de højeste krav og er sikkert, når det kommer til flygtige organiske forbindelser som FORMALDEHYD.