Blog

REDUCER CO2-UDLEDNINGEN VED AT FJERNE MØBLER FRA MOTORVEJENE

TRIBOOs NeverEnding Furniture-kollektion, 3D-printede cirkulære møbler lavet af affald, baner vejen for møbeltransport uden lastbiler, både, tog og fly. Møbler behøver ikke længere at rejse rundt i verden med traditionelle fossildrevne køretøjer på vej til deres destination. Møbler behøver heller ikke at rejse verden rundt i eldrevne køretøjer. Nej, disse cirkulære møbler rejser til deres destination via digitale motorveje lavet af glasfiber. De printes lokalt i HUBS tæt på kunderne, så det kun er den sidste kilometer, der skal køres.

Det kan drastisk reducere CO2-fodaftrykket fra møbler på verdensplan. Antallet af nødvendige fossile eller elektriske køretøjer kan også reduceres. Det vil skabe mere plads på de eksisterende motorveje og reducere energispild.

Tror du, det ligger langt ude i fremtiden? Nej, det kan allerede lade sig gøre i dag ved at få dine møbler printet på en af vores hubs. Højprofilerede cirkulære indretningselementer som bordfødder, plantekasser og lamper for blot at nævne nogle få. I øjeblikket kan TRIBOO tilbyde denne service i Holland, Belgien, Slovakiet og Abu Dhabi. Flere lande vil følge i den nærmeste fremtid.

Hjælp til og redesign dit kontor, din skole, dit hotel eller din butik sammen med TRIBOO. Jo flere møbler vi printer, jo flere print hubs bliver der bygget. Ved at vælge anderledes vil vi sammen gøre en indsats for at reducere CO2-udledningen og brugen af køretøjer.