Blog

Cirkulært ståbord lavet af 100% CO2 neutralt materiale

I sidste uge lancerede vi denne unikke, cirkulære skammel. Det er med stor glæde, at vi lancerer det matchende cirkulære ståbord i denne uge.

I sidste uge lancerede vi denne unikke, cirkulære skammel. Vi fik straks mange positive reaktioner og spørgsmålet, om der også er et tilsvarende stående bord til det.

Det er derfor med stor glæde, at vi lancerer det matchende cirkulære ståbord i denne uge. Cirkulær, genmonteret, lavet af affald, uden lim eller skruer, CO2-neutral og 100% genanvendelig.

cirkulært bord til cirkulært design
Cirkulært bord lavet af 100% genanvendeligt materiale.

Designet af et arkmateriale


Det cirkulære ståbord er designet på en sådan måde, at præcis et ark materiale bruges så optimalt som muligt. Basen består af en smart konstruktion af diagonalt sammenlåsende ben. De subtile vinkler i bunden og integrationen af bladet gør hele meget stabilt.

Bordet leveres som et sæt eller samles af os. Inden for få minutter samles den uden brug af skruebolte eller lim. Alle dele låses sammen gennem integrerede forbindelser, der er fræset computerstyret med 0,1 mm præcision. Disse geniale detaljer forbliver synlige på en subtil måde. Helheden danner et solidt og nutidigt udtryk på samme tid.

Aldrig brudt igen


Dette produkt er designet på en sådan måde, at det altid kan skilles ad igen. Som et resultat kan hver del udskiftes. Barstolen kan aldrig gå i stykker. Hvis en del er beskadiget eller slidt, skal du blot udskifte den med en ny del. Vi kan 100% omdanne den gamle del til et nyt materiale.

Et cirkulært stående bord med pas


Ved, hvad du bidrager med!
Alle leverede komponenter er forsynet med et materialepas. Dele kan spores tilbage, produktion og effektivitet er helt gennemsigtige. Passet er gennemsigtigt om effektivitet, savsmuld / affald og restmateriale. Det giver information om mængden af lagret CO2, og i hvilket omfang produktet eller projektet derfor er CO2-negativt.

Cirkulær indretning


Vil du også i gang med dit cirkulære kontordesign? Så begynd at købe anderledes i dag. Vores produkter fås i flere materialer og finish. Som et resultat passer det altid ind i dit interiørkoncept.

Du er velkommen til at kigge rundt på vores cirkulære møbelside for at se, hvad du kan købe cirkulært i dag. Er der (endnu) ikke det, du leder efter? Intet problem, vi udvikler et produkt fra (dit eget) affald sammen med dig.