Blog

CIRCULAR SOFT-TUB SESSILIA DET FØRSTE 3D-PRINTEDE BAD I ÉT STYKKE I VERDEN

Badet er 100% fremstillet af termoplastisk gummi uden tilsætningsstoffer. Fuldt genanvendeligt og cirkulært produkt: fremtidens bad.

På ISH Novelty Show præsenterer Dekker den første prototype af et cirkulært bad. Badet er 100% fremstillet af termoplastisk (smelteligt) gummi uden tilsætningsstoffer. Så et helt genanvendeligt og cirkulært produkt: fremtidens bad.

Inspireret af havet

Sammen med Marc van der Heijden fra TRIBOO og initiativtageren har Dekker ansat en designer. Designet er inspireret af havet og livsformer i havet, herunder Sessilia eller rurer. En parametrisk struktur af sekskanter (sekskanter) er blevet brugt som grundlag for at opbygge formen; Badekarret er omfavnet af det.

Gummiet føles blødt og behageligt varmt og bevæger sig med din krops form. Badet er designet med en høj kant for at skabe en beroligende privat atmosfære, der forstærkes af de skiftende nuancer af blå.

trykt med en robotarm

En robotarm med 3D-printhoved printede badet på 24 timer med en hastighed på 15 cm i sekundet. Badet består af mere end 500 lag og er dobbeltvægget trykt for ekstra isolering og styrke. 

ISH nyhed show

Sessilia kan nu ses for første gang under ISH Novelty Show i Nieuwegein. Besøg Dekker-standen og bliv bekendt med fremtidens bad.