Blog

CIRKULÆRE GARDEROBESKABE LAVET AF LANDBRUGSAFFALD.

Vis, hvad du er lavet af! Gør din bæredygtige forretningsdrift synlig for alle, og reducer DIT kontors CO2-fodaftryk.

Møbler, der bidrager til et sundt miljø. Reduktion af kontorets CO2-aftryk. Kontormiljø som et pengeskab for råvarer. Din bæredygtige identitet og cirkulære ambitioner synlige for alle. Umuligt eller for meget at spørge? Nej, selvfølgelig ikke!

SYNLIGGØR DINE CIRKULÆRE AMBITIONER

Vil du vise alle, hvad du er lavet af. Med cirkulært kontordesign gør du arbejdspladserne attraktive og den bæredygtige forretningsdrift synlig.

CIRKULÆRE SKABE FREMSTILLET I HOLLAND

Med masseproduktionsteknikker omdanner vi affald til ethvert møbel, du har brug for. Din egen identitet er altid central for dette. De modulære remonterbare skabe er udstyret med et VIROC-karrosseri. Lavet af nåletræsfibre med cement, indeholder ingen giftige stoffer, er fri for silica, asbest og FORMALDEHYD og er fuldt genanvendelig.  Planker er lavet af CANAPALITHOS, en fuldt biobaseret hampplade. Bestående af græsarter og 100% formaldehydfri, naturlig lim. Dørene er lavet af VALCHROMAT Black. Fiberplade af genbrugstræ med naturlige pigmenter. Soklen er lavet af BAMBOO sidepresset. Et uudtømmeligt råmateriale med vækstrater på op til 4 meter om dagen og garanteret CO2-neutralitet.

LIM ER TABU og REDUCER CO2

Slip af med standardkataloget og de lineære masseprodukter, der sælges bæredygtigt i Holland. De er pæne og billige og sejles over fra Kina med store containerskibe, der sejler på tung brændselsolie, så lagrene og de lastbiler, der skal bruges til logistikken, og så får de det ind i de sunde og bæredygtige kontorbygninger. Disse billige møbler forårsager en masse CO2-emissioner og indeholder skadelig FORMALDEHYD! Ikke rigtig noget, der passer til et samfund, der ønsker at reducere CO2-udledningen og ønsker at arbejde i et sundt og inspirerende miljø.

OVERSIGT OVER FORDELE VED CIRKULÆRE SKABSSKABE:

Masseproduktion bestilt i dag inden for to uger på dit kontor

Sundt og ansvarligt materiale anvendt formaldehydfrit

skabsmoduler kan forbindes uendeligt og ombytteligt

Skabsmoduler transporteres komplet flat-pack og samles på stedet

helt udført uden søm, skrue, lim.

hængsler og monteringsplader værktøjsløse (fuldt genmonterbare)

planker og døre udstyret med perforeringer til ventilation