Blog

Cirkulære produkter med et råvarepas

Vi står for cirkulære produkter, der passer til din identitet. Og for at kunne identificere råmaterialerne får hvert produkt sit eget pas.

Vi står for smukke, højt profilerede, cirkulære produkter, der passer til din identitet. Vores LÆNESTOL er et vidunderligt eksempel på dette. Denne stol er lavet af affald, fuldt aftagelig og genanvendelig og fås i de farver og materialer, der passer til dit corporate identity-koncept. Og for at sikre, at vi altid kan identificere råvarerne, får stolen sit eget pas.

Lavet af affald for ikke at blive mere affald.

Denne stol er udelukkende lavet af materialer fra affaldsstrømme. Pladematerialet er fræset nøjagtigt ud med vores robotter op til 0,1 mm. De geniale forbindelser sikrer en meget stærk helhed uden behov for en enkelt skrue, søm eller dråbe lim.

Som følge heraf har vores møbler en hidtil uset lang levetid. Hvert møbel er bygget til at holde, ligesom tidligere generationer designede deres møbler som arvestykker. Og hvis der opstår en skade, laver vi delen igen med samme præcision.

Materialerne er lavet af landbrugsaffald, kaffegrums, fortroligt papir eller mælkekartoner. Disse affaldsfibre bliver værdifulde råmaterialer, som vi fortsætter med at genbruge i det uendelige, fordi vi nemt kan adskille dem igen. Et bord bliver en stol eller en dør eller et køkken.

TRIBOO produkter modtager et pas

Ved, hvad du bidrager med! Hver LÆNESTOL er forsynet med et materialepas. Dele kan spores tilbage, produktion og effektivitet er helt gennemsigtig. Passet er gennemsigtigt om effektivitet, savsmuld / affald og restmateriale. Den giver information om mængden af lagret CO2, og i hvilket omfang produktet eller projektet derfor er CO2-negativt.

Om ti år ved vi stadig præcis, hvad stolen er lavet af, og du vil have bevis for, at din organisation vælger smukke, bæredygtige produkter.

Vælg din egen stil

Hvert interiør og hver bygning er unik. Derfor har vi designet denne stol modulært og fleksibelt. Du vælger de finish og farver, der matcher din organisations identitet eller dit corporate identity-koncept. På denne måde passer vores højt profilerede, cirkulære stol altid ind på dit kontor.  

Skab et samfund uden affald sammen med os. Vælg cirkulære produkter i din egen stil med et unikt pas, så vi altid kan identificere råmaterialet, og de aldrig ender i råmaterialet krematorium igen. Sammen gør vi den cirkulære økonomi til virkelighed!