Blog

Cirkulære potteplanter opbevarer råvarer på kontoret.

Vis alle, hvad du er lavet af, og vend 5 kilo affald til en cirkulær plantepotte! Fra affaldsomkostninger til råmaterialeværdi til kundeværdi!

Hvert år smider vi råvarer til en værdi af 70 millioner euro ud, som vi bare kunne have genbrugt. Ikke rigtig en god løsning. Især nu, hvor vores råstoffer bliver mere og mere knappe, og vi skal sikre, at vores samfunds CO2-udledning falder markant.

DET KAN GØRES ANDERLEDES! OPRET DIT KONTOR SOM EN VÆRDIFULD RÅVAREBANK

Dit kontor bliver smukkere end nogensinde før, og du opbevarer råvarer af høj kvalitet, som senere kan bruges til at lave nye cirkulære produkter. Vil du også tage ansvar og passe på vores råvarer? Derefter skal du sammen med os omdanne 2 køleskabe til dette højt profilerede cirkulære produkt og vise, hvad du er lavet af.  

VIS ALLE, HVAD DU ER LAVET AF, OG VEND 5 PUND AFFALD TIL EN KRUKKE!

Sammen med vores kunder tackler vi affaldsproblemet og udvikler højt profilerede cirkulære produkter. At vise, hvad man står for som virksomhed, og hvad man laver. Dette har en motiverende effekt på medarbejderne og attraktivt for dine kunder. Sådan forbinder vi sundhed og ansvar sammen.

CIRKULARITET STIMULERER ALLE SANSER

Som et eksempel på cirkularitet på dit kontor stimulerer denne smukke plantepotte alle dine sanser. Råmaterialet, der tidligere fungerede som køleskab, er nu blevet upcyclet til en smuk 3D-printet cirkulær plantepotte. Fremstillet af 100% genanvendt indhold i en diameter på 30 cm til små planter op til 120 cm til træer op til 5 meter høje.

MADE IN HOLLAND BIDRAGER TIL DEN CIRKULÆRE ØKONOMI OG REDUKTION AF CO2-UDLEDNING

Vores gryder er lavet i Holland. Ved at producere lokalt, bruge lokale råvarer og arbejde med topdesignere fra Holland sikrer vi et stærkt forslag, hvor beskæftigelsen i Holland forbedres. Vi reducerer CO2-udledningen ved ikke at bruge nye råvarer, anvende effektive produktionsteknikker og køre nogle få kilometer.

PRODUKT SOM EN SERVICE 

Alt er midlertidigt, og vi kan ikke eje noget. Fordi vi som mennesker ikke kan håndtere ejendom, smider vi råvarer ud, og de ødelægges i forbrændingsanlæggene. Hvis du også mener, som vi gør, at ansvar er nøglen til det affaldsfrie samfund og den cirkulære økonomi, skal du ikke selv blive ejer af produktet. Indsend dette til organisationen af TRIBOO. Vi sikrer, at råvarer ikke længere smides ud. men genbruges og laves til andre cirkulære produkter. Hvis dine medarbejdere og organisation ændrer sig, fordi dine kunder eller marked ændrer sig, ændres det cirkulære design med dig. Du betaler for vores service uden at føle dig skyldig i uansvarlig håndtering af ejendom. Vi sikrer, at investeringen i et cirkulært design sikrer et forbedret tilbud til dig og dine kunder.

FRA AFFALDSOMKOSTNINGER TIL RÅVAREVÆRDI TIL KUNDEVÆRDI 

Og når du er færdig med det, fortsætter vi! TRIBOO forbliver ejer af råvarerne, og sammen sikrer vi, at de ikke længere smides ud. I slutningen af levetiden refunderer vi dig produktets råmaterialeværdi og omdanner det til andre cirkulære produkter!