Blog

CIRKULÆRE #GREENGRIDZ SKRIVEBORDE ER ET SUNDT OG ANSVARLIGT VALG!

Vi vælger bevidst ansvarlige og cirkulære materialer, fordi vi ønsker at tilbyde vores medarbejdere en sund arbejdsplads.

Når du går ind i chrysalix Venture Capitals cirkulære kontor i RoboValley i Delft, er det et smukt og ved første øjekast normalt kontor. Men det er langt fra sandheden. Intet er, hvad det ser ud til. Alle møbler er upcyclet af naturlige og plastiske affaldsfibre og er 100% cirkulære.

Sammen med Chrysalix er der designet et sundt og højt profileret kontor, hvor de føler sig hjemme. Sammen tager vi ansvar for de anvendte råvarer og sikrer, at de aldrig bliver til affald igen. Filialen bliver en bank for sunde og værdifulde råvarer.

#GREENGRIDZ AFFALDSPANELER sunde, superlette og 60% mindre CO2-udledning

For at skabe en sund og ansvarlig arbejdsplads for Chrysalix' medarbejdere var skrivebordene udstyret med #GREENGRIDZ skriveborde. Strukturen i letvægtskonstruktionen består af et patenteret GRID-system. Panelet kan bestå af forskellige upcyclede affaldsstrømme af naturlige cellulosefibre. CO2-udledningen er 60 % lavere end en almindelig full core spånplade og fri for flygtige organiske forbindelser. Beviset er CARB2-certificeringen; den højeste standard for formaldehyd. Ved afslutningen af brugen kan #GREENGRIDZ desktop returneres, og råmaterialeværdien refunderes til Chrysalix. TRIBOO vil igen lave paneler og andre cirkulære produkter af samme materiale.

CHRYSALIX BYGGER STORE VIRKSOMHEDER MED FOKUS PÅ INDUSTRIEL INNOVATION

Chrysalix er en global venturekapitalfond med en lang historie, der kommercialiserer innovation til ressourceintensive industrier. Vi investerer i intelligente systemer, energiteknologi og ressourceproduktivitetsløsninger for at drage fordel af enestående økonomisk afkast og miljømæssig bæredygtighed.

Ved at samarbejde med førende industrivirksomheder og fremragende iværksættere forbinder Chrysalix markedets banebrydende løsninger.

STORE VIRKSOMHEDER OG START-UPS HAR BRUG FOR HINANDEN

Chrysalix arbejder tæt sammen med førende industrivirksomheder for at definere spørgsmål, der betyder noget, og hjælpe vores nystartede virksomheder med at accelerere og skalere ved at være potentielle kunder eller partnere. Til gengæld får vores partnere et strategisk vindue med løsninger, der kan flytte nålen til deres forretning.

For mange store virksomheder er trinvis ekstern innovation, der supplerer intern F&U, blevet en topprioritet. Chrysalix forenkler interaktionen med nystartede virksomheder. Ved at etablere et bredere netværk og få mest muligt ud af vores ekspertise og tid kan virksomheder hurtigt identificere den innovation, der betyder noget for dem.

CHRYSALIX OG TRIBOO HAR I FÆLLESSKAB BYGGET ET SUNDT OG CIRKULÆRT KONTOR I DELFT