Blog

CIRKULÆR OG SUND ARBEJDSPLADS MED AKUSTISK SKRIVEBORDSSKÆRM TIL EVIG BRUG HAR DET LAVESTE CO2-AFTRYK

EverBrug akustiske skrivebordsskærme - den nye norm, når det kommer til sundt og cirkulært arbejde. Det gør dig stille!

Det, de færreste ved, er, hvad arbejdspladser er lavet af, hvor disse møbler produceres, og hvad det vil betyde for sundhed, CO2 og miljø, hvis vi ikke længere kan bruge dem. Det er netop her, at triboos sunde og cirkulære agentur adskiller sig fra alle agenturer, der er tilgængelige på markedet. Med #GREENGRIDZ lette stationære computere og EverUse akustiske skrivebordsskærme gøres forskellen. Vi introducerer den nye standard, når det kommer til sundt og cirkulært arbejde.

HVAD ER EVERUSE AKUSTISKE SKRIVEBORDSSKÆRME?

EverUse er det cirkulære isoleringsmateriale, der er lavet af papir- og papaffald i den første cirkulære isoleringsfabrik i verden. Fordi det cirkulære produkt upcycles fra affald i stedet for nyudvundne råmaterialer, har det et negativt CO2-aftryk og lagrer CO2 i den konstruktion, hvor det behandles. De naturlige cellulosefibre er skånsomme mod huden og ikke skadelige for luftvejene. Den indeholder ingen skadelige fibre eller giftige stoffer som formaldehyd og blæk. Dette gør det muligt at skabe sunde akustiske møbelapplikationer, der bidrager til et sundt og ansvarligt miljø. EverUse er det første cirkulære isoleringsmateriale i verden med Cradle to Cradle certificering.

VÆRDIERNE FOR EVERUSE AKUSTISKE SKRIVEBORDSSKÆRME:

AKUSTISK CIRKULÆRT PRODUKT FREMSTILLET AF AFFALD

EverUse® Isoleringsplade er robust og robust og danner grundlaget for den akustiske skrivebordsskærm. Den innovative EverUse-opskrift er upcyclet fra affaldsstrømme af papir og pap. Ved fiberisering af disse naturlige cellulosefibre skabes et uldmateriale. Dette materiale danner grundlaget for EverUse cirkulære isoleringsprodukter. Unikt er, at produktet isolerer både akustisk og termisk, så det løser to problemer på én gang.  Den fås som flage,plade, panel eller isoleringssystem. Med hvert EverUse-produkt, du køber, reducerer du spild og øger den akustiske og termiske komfort i dit bygnings- og arbejdsmiljø.

UOVERTRUFFEN I LYDABSORPTION OG ISOLERING

EverUse yder et værdifuldt bidrag til realiseringen af akustisk komfort. Absorberende, når det kommer til støjforurening forårsaget af refleksioner og forkortelse af efterklangstiden. Isolerende, når det kommer til at beskytte et rum mod lyd udefra til indefra eller omvendt. Takket være den uldne struktur og fjedrende masse absorberes lyden meget godt både ved høje og lave frekvenser. Frekvensområdet, hvor EverUse udmærker sig over alle andre akustiske materialer, er vores stemme. Ofte årsagen til gener i åbne kontorer. Med en plade på 4 cm tykkelse er absorptionen 100%. Specifikationer, funktioner og officielle tests er blevet udført af Cauberg Huygen for at underbygge denne bedste i klassen ydeevne og A rating.

HELBRED

EverUses opskrift består af naturlig cellulose og indeholder ingen skadelige fibre eller giftige stoffer, såsom formaldehyd eller blæk. Som det første cirkulære isoleringsmateriale i verden med et Cradle to Cradle certifikat, er det vores mission at sikre, at alle kan bygge sundt og cirkulært. Vi producerer uden affald og forhindrer genanvendelige råvarer i utilsigtet at ende som affald i forbrændingsanlægget, under jorden eller i vores have. På denne måde forhindrer vi skader på vores levende miljø og yder et aktivt bidrag til at reducere miljøforurening, klimaændringer og udtømning af råvarelagre. EverUse scorer også højt som Cradle to Cradle-certificeret materiale i de evaluerings- og certificeringssystemer, der bestemmer bygningers bæredygtighedspræstationer. LEED og BREEAM-NL tildeler kreditter og peger på Cradle to Cradle-certificerede produkter, der er grundigt undersøgt og opfylder meget strenge krav på fem områder. Sikker og sund brug af materialer – genbrug af materialer – vedvarende energi og CO2-forvaltning – forbedring af vandkvaliteten – sociale aspekter. Produktet skal produceres bæredygtigt og kan bruges som råmateriale i et biologisk eller teknisk kredsløb.

CO2-REDUKTION OG CO2-LAGRING

Din akustiske skrivebordsskærm som lagringsmedium for CO2. Fordi EverUse er indarbejdet i konstruktionen af skrivebordsskærmen, lagres cellulosefibrene som biomasse i interiøret. For hvert kilo EverUse lagres 3,7 kilo CO2. Når vi korrigerer dette for produktion og logistik i kæden, har EverUse et negativt CO2-aftryk på -1 kg CO2/kg produkter og bidrager dermed væsentligt til reduktion og lagring af CO2.

GENANVENDELIG OG 100% CIRKULÆR

Cirkulær produktion uden affald. EverUse er en materiel udvikling på 20 år. Fra fiberen designet til at blive 100% genbrugt. Det cirkulære produktionsanlæg i Sneek producerer uden affald, hvorved hver isoleringsplade kan genbruges fuldt ud. Også skæretabet, som normalt er en omkostningsstrøm, fordi affald skal behandles, bliver til en værdistrøm på 15 minutter og bliver igen en rentabel cirkulær isoleringsplade.

AFFALD SOM VALUTA

Stilhed er guld værd. Som en cirkulær værdikæde tager EverUse ansvar for sine celluloseråvarer af høj kvalitet. Så når du er færdig med det, går vi videre med det. Hvis EverUse fjernes fra skrivebordsskærmene, vejes det, og vi betaler råmaterialeværdien pr. Kilo tilbage. Hvis materialets aktuelle værdi er steget i forhold til værdien på købstidspunktet, vil du drage fordel af dette ekstra afkast, og du vil modtage dette ligesom en investering på din bankkonto. Fordi du har taget dig af råmaterialerne med stor kærlighed, får du værdiansættelsen i stedet for en faktura med omkostninger, der skal betales for behandling af affald. På den måde bruger vi vores råvarer ansvarligt sammen, og vi smider ikke længere noget ud. Som producent giver EverUse konkret substans til udviklingen af den cirkulære økonomi og realiseringen af det affaldsfrie samfund.

RÅVAREBANK AF VÆRDIFULDE FIBRE OG CO2

Høj kvalitet og genanvendelighed af råvarerne er en del af den cirkulære forretningsmodel. EverUse fungerer som en bank, der midlertidigt låner sine værdifulde råvarer i form af isoleringsmateriale til organisationer. Hvis kunden ikke længere kan bruge råvarerne, vil EverUse modtage dem tilbage. Derefter sørger vi for, at EverUse-råmaterialet finder vej tilbage til en anden kunde i form af flager, måtter eller paneler.

RETURLOGISTIK OG VERDENS FØRSTE CIRKULÆRE ISOLERINGSFABRIK

Alle logistiske returstrømme af det genanvendelige råmateriale EverUse organiseres og koordineres via et netværk af cirkulære HUBS. På denne måde finder råmaterialet vej tilbage til producenten på en effektiv måde. Når de er behandlet i den første cirkulære isoleringsfabrik i verden, går de sunde og ansvarlige cirkulære produkter tilbage til markedet. Så cirklen er komplet. Vi smider ikke noget væk længere, og råvarer går aldrig tabt igen.

FREMSTILLET I HOLLAND

EverUse er lavet i Holland. Med dette producerer vi altid tæt på vores kunder, giver beskæftigelse og opretholder håndværk og innovation til den hollandske fremstillingsindustri.

SUPER HURTIGE LEVERINGSTIDER

Fordi vi fremstiller produktet i Holland, og det behøver ikke at blive fremstillet og transporteret fra den anden side af verden. Vi kan garantere fra ordre til levering til kontoret inden for 14 dage.  

MATERIALE MED EN IDENTITET

Alle EverUse isoleringsplader er chippet med NFC-teknologi. Denne påmindelse til vores kunder sikrer, at vores produkter altid finder vej tilbage. Selv efter lang tid.

EverUse INDE

EverUse INSIDE er EverUses samarbejdsprogram til udvikling af cirkulære værdikæder. EverUse-teknologien gør eksisterende isoleringsløsninger mere bæredygtige inden for sundhed, genanvendelighed, reduktion og lagring af CO2.

Derudover forædler alle materialets andre positive egenskaber standard lineære isoleringsløsninger til isoleringsprodukter af høj kvalitet. På grund af klassens bedste lydisolering og absorption, termiske egenskaber, fugtregulering og faseskift er EverUse et sundt og ansvarligt valg, når det kommer til professionel cirkulær isolering.